|
Dom in družina družinske tematike, starševstvo, otroci, stanovanja, gospodinjski nasveti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni dragi starši,
sem mlada, skrbna in odgovorna študentka ekonomske fakultete v Ljubljani, kljub moji izbiri študija sem izjemno navdušena nad otroci. Že od štirinajstega leta sem bila prostovoljka v vrtcu, celotno srednjo šolo pa sem bila tudi inštruktorica tujih jezikov in matematike za osnovnošolske otroke, tiste, ki imajo težave z zbranostjo in za dislektične otroke. Poleg slovenščine tekoče govorim še 4 druge jezike, veseli pa me predvsem delo z mlajšimi. Nudim Vam varsto vašega otroka na področju Gorenjske regije in Ljubljane v dogovorjenem času. Z otrokom sva lahko pri Vas doma, ali pa pri meni na domu v Kranju, po njega pa se lahko odpravim tudi v vrtec ali v šolo. Za več informacij me lahko kontaktirate na e-mail (anja.adamlje@gmail.com) ali pa na telefonsko številko 040 943 046 Lep pozdrav, Anja |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Moje ime je Ana, sem diplomirana sociologinja s pedagoško izobrazbo in večletnimi izkušnjami varstva in vzgoje predšolskih otrok. Delala sem kot pomočnica vzgojiteljice v vrtcu, varovala otroke na domu in spremljala otroke s posebnimi potrebami. Nudim varstvo na domu otrokom vseh starosti, lahko tudi otroku s posebnimi potrebami ali otroku s sladkorno boleznijo in inzulinsko črpalko. Vse zainteresirane prosim, da me kontaktirajo na tel.: 031/248-338. Sem iz Ljubljane (Fužine). Lp, Ana |
|
|
|
||
|
![]()
Nudim varstvo otrok na vašem domu. Imam izkušnje (5 let +) iz vrtcov, delala sem v vseh starostnih skupinah, končujem tudi fakulteto za likovno pedagogiko. Moji hobiji so slikanje/risanje, petje in družinski ljubljenčki. Otrokom se posvečam aktivno, kar pomeni da veliko rišemo, pojemo, smo zunaj na zraku, delamo vragolije itd
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Iščemo izkušeno varuško za 5 letnega fantka in
11 letno deklico pri slovensko-angleški družini v centru Londona; 20-25 urno tedensko delo. Znanje angleškega jezika zazeljeno, sicer pa pri delu z otrokoma izkljucna uporaba slovenskega jezika. Vozniski izpit zelo zazeljen. Nudimo nastanitev v lastnem stanovanju (v neposredni blizini nase hise) v centru Londona, s kritimi tekocimi stroski, tedensko žepnino in povratno letalsko karto. Delo se prične z zacetkom januarja 2013 do minimalno julija 2014. Vsi zainteresirani me prosim kontaktirajte na: evasajovic@yahoo.com ali na tel stevilko: ++44 7830 093428 Hvala in lep pozdrav, Eva Sajovic |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Sem 31-letna Ljubljancanka, absolventka biologije in studentka hortikulture. Ker imam rada otroke, rada poucujem in imam veliko delovnih izkusenj, sem se odlocila ponuditi varstvo in/ali pomoc pri ucenju za malcke in solarje od starosti 2 do 12 let in instrukcije za osnovnosolce in srednjesolce. Ponudba je aktualna od januarja do oktobra 2014. V upanju na uspesno sodelovanje vas lepo pozdravljam, Nina Kontakt: Za dodatna vprašanja, povprasevanje in narocila varstva oz. instrukcij sem dosegljiva po e-posti varstvo.mali.vrt@gmail.com Znanje, izkusnje: absolventka biologije, prostovoljka (ucna pomoč, krozki in tabori za OS in SS), pedagoska praksa (poucevanje biologije), pocitniske delavnice in pocitnisko varstvo (otroci v starosti 4-12 let) Nudim: ustvarjalno, naravoslovno obarvano, varstvo za otroke v starosti 2-12 let v slovenskem ali angleskem jeziku, pomoc pri ucenju in domaci nalogi za 1.-5.r. OS, instrukcije naravoslovja, biologije, matematike in fizike za 6.-9.r. OS in za SS NE nudim: pomoci v gospodinjstvu (likanje, pranje, pospravljanje, nakupovanje) Kraj: varstvo na vasem domu v Ljubljani, za instrukcije pridem na dom/dogovorjen kraj (npr. knjiznica) v Ljubljani Cas: po dogovoru (dopoldan/popoldan/zvecer, delovniki/vikendi/prazniki, 1 ura/vec ur/cel dan) Cena: cena varstva po dogovoru (odvisno od dolzine varstva – st. ur, ali gre za enkratno ali redno varstvo; min. 5 eur/obisk oz. srecanje), 5 eur/60 min instrukcij (1 ali 2 ucenca/ki) Placilo: preko studentskega servisa |
|
|
|
||
|
![]()
Ali je ponudba o varstvu otrok s posebnimi potrebami še aktualna?
Stane |
|
|
|
||
|
![]()
Če katero zanima delo v tujini, natančneje v Avstriji, sedaj išče slovenska družina varuško za 1 leto http://varstvo.net/oglas/10438/isce_se_varuska_dunaj
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem 22 letna bodoča študentka Kultorologije iz Ljubljane.
Z otroki imam kar nekaj izkušenj: Slabo leto sem preživela v Angliji kot Au Par - varuška prikupnemu dvo letnemu fantku. Prav tako sem celo poletje 2012 preživela v Ljubljanskem Lumpi Parku v Ljubljani kot animatorka otrok in vodja praznovanja rojstnih dni., imam mlajše bratrance, s katerimi sem preživela in še vedno preživljam veliko časa, delala sem tudi v vrtcu... Z otroki zelo rada preživljam čas, saj me navdušuje njihova iskrenost, svobodomiselnost in predvsem njihova sposobnost biti srečen. To ljudje nekak izgubimo skozi leta odraščanja. Sama sem mnenja, da lahko otroku marsikaj razložiš, če se le potrudiš in mu situacijo opišeš tako, da uporabiš primere iz njegovega življenja. Otrokova sposobnost razumevanja je mnogokrat podcenjena. Zelo rada se igram z otroki, se smejem, pojem, rišem, barvam, oblikujem, režem.. Če se vam zdi, da bi lahko svojega malčka zaupali meni, ali imate kakršno koli vprašanje me prosim kontaktirajte! (Lahko kar tukaj, ali ZS) Lp, Nastja |
|
|
|
||
|
![]()
Iščem varuško za 12 letno punčko in
6 letnega fanta pri slovensko-angleški družini v centru Londona - 25 urno tedensko delo. Znanje angleškega jezika zazeljeno, sicer pa pri delu z otrokom uporaba slovenskega jezika. Vozniski izpit pogoj. Nudimo nastanitev v lastnem stanovanju v neposredni blizini nase hise v centru Londona, tedensko placilo in povratno letalsko karto. Delo se prične z zacetkom septembra 2014 za minimalno 10 mesecev. Zainteresirani prosim kontaktirajte za dodatne informacije: evasajovic@yahoo.com m/ 031421313 t/ 05 7265502 Hvala in lep pozdrav, Eva Sajovic |
|
|
|
||
|
![]()
Varuška za spremstvo (počitnice, vikend)
Smo prijetna majhna družina (otroci 2 leti in 5 let) in iščemo varuško (med 18 in 30 letom) za spremstvo na poletnih (vsaj dvakrat po en teden) in zimskih počitnicah in občasno vikend varstvo. Krajši življenjepis in opis (zaželjenih) preteklih izkušenj z otroci pošljite na email. Hvala |
|
|
Značke |
anglescina, au-pair, aupair, iščem, komercialnih, london, nudim, občasna, oglasov, otrok, varstva, varstvo, varuska |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:19.