|
Mediji časopisi, oddaje, serije, televizija, radio ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
V temle flatu, kjer domujeva z lady, sva dobila tudi obvezno opremo - velikanski katodni TV iz leta 2 ali 3. Pred pol leta je začel kazati sumljive črte in ga je lastnik popokal na servis ... ko se je zverina vrnila s servisa, sva midva že preuredila najino špelunko in sva ga kar lepo pustila na hodniku ...
![]() Življenje brez TV-ja zadnjega pol leta je mega! ![]() Še kje kak norc, ki razmišlja podobno? ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Jest!!!
Ga mam, ker mi ga je fotr kupil rekoc: TV pac more bit u bajti nede. ![]() Je pa totalno nepotreben in mi zavzema se unih neki ne-odvecnih cm na polici u temle malem 50 m2 stanvanu. Aja, je pa tud strasten zbiralec prahu;; cetudi neprizgan. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Bravo Njuši
![]() Jest ga prej nisem veliko 5 let, ker sem imel samo sobno anteno, potem smo dobili tukaj kabelsko in naju je držalo par mesecev, zdaj pa čista abstinenca ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
silence: mali oglasi
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne morem Monst.
![]() Pa na uno se bl zgori: jest sem zivela cist srecno brez u studentskih cajtih in po njih (bil je u vec-roomy stanvanu samo jest ga nisem gledala); in lohk samo recem da ga 8 let nisem niti slucajno pogresala! Zguba cajta, nic druzga! |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Se strinjam Njuska.
![]() ![]() ![]() |
|
|
Značke |
lepo, televizije, življenje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, kje dobiti, kupiti, dogodki ... | ozayrus | Gastronomija | 132 | 18.08.2016 07:34 |
Brez ljubezenskih in spolnih izkušenj | Nodo | Ljubezen in spolnost | 108 | 24.09.2007 20:52 |
Veza brez seksa | Nodika | Ljubezen in spolnost | 122 | 17.03.2007 12:39 |
Poroka vs. življenje na koruzi | Mesečnica | Dom in družina | 99 | 18.09.2006 14:09 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:09.