|
||
|
![]()
Prehitro smo se veselili. Kdaj je pa že Telekom kako storitev pocenil ?
|
|
|
|
||
|
![]()
Škoda, da so to podražitev "pozabili" omeniti v aktualnih Siol E-novicah (ravnokar prejetih po emailu)
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj zdaj to pomeni, če imaš dve tel. številki? Dvakrat doplačilo po 3 eur za neomejene klice ali ne? Ravno sem nameraval preiti iz ISDN na IP SIOL telefonijo (z dvema tel. številkama), vendar sem sedaj v dvomih, če se mi splača. Sedaj veljavna ugodnost (120 minut na prvo tel. številko) mi je bolj ustrezala! Imam občutek, da želi telekom s tem ukrepom samo dodatno zaslužiti!
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Vsekakor želi zaslužiti oz. želi, da naročniki Duo paketa naročijo Trio.
Trenutno je razlika med Duo in Trio osnovnim (osnovna prog. shema) paketom 2€, po 1. aprilu bo razlika samo še 1€ (govorim o razvezanem dostopu) lp |
|
|
|
||
|
![]()
Morda bodo pa takrat še Trio podražili, da ne bo premajhne razlike
|
|
|
|
||
|
![]()
Verjetno.
Naprimer,jaz, ki sm približno uporabljal telefonijo 2 urci na mesec bom po novem mogel za to plačati več.95% klicev je bilo v omrežje Telekoma. Izračun: 120 minut x 0,0205€ = 2,46€ + 1€ podražitve = 3,46€ več kot do sedaj. Bravo SIOL,bravo Telekom,...tehnologija prihodnosti.... na žalost nimam druge možnosti(monopol)...edina je odnaročilo(ma smo že odvisni od teh komunikacij) |
|
|
|
||
|
![]()
No fajn mami sem častil Đabest, tako da bo lahko govorila kolikor jo bo volja. IP SIOL telefonijo bomo pa skenslal pa poskušali spremeniti paket z PSTN/ISDN priključka in morebiti kasneje dodati Siol TV.
|
|
|
|
||
|
![]()
Prvi April (dan norcev), bo kmalu. A še ni nič znano ?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Cen sigurno ne bodo spustili, sploh zdaj ko rijejo na balkan na račun nas
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
cene, duo, paketa, višje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Cene nepremičnin | Davor | Gospodarstvo | 52 | 17.08.2009 18:43 |
Cene avtomobilov...gor, dol... | el_juero | Gospodarstvo | 4 | 16.12.2008 08:15 |
Sprememba obstoječega paketa | danboj | Tehnična pomoč | 8 | 03.11.2008 19:49 |
Zaračunavanje licence pri podaljšanju varnostnega paketa | Dravlje | Tehnična pomoč | 24 | 21.06.2007 14:46 |
SiOL znižuje cene in nagrajuje zvestobo | G3nius | O storitvah | 244 | 09.09.2006 11:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:37.