|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
Hvala za odgovor! |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp, Janez |
||
|
|
||
|
![]()
Živjo,
Ali mi lahko pomagate povezati siol box in linux računalnik - na linuxu dela mediatomb, na siol boxu ga pa ne vidim? Ali rabim še kaj drugega kot medaitomb (kot wmp pri tversity)? Kakšne posebne nastavitve? Najlepša hvala za odgovor? (Tversity na windowsih dela.) |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi moj Box zamrzne po cca 5 minutah uporabe, izklop in priklop nazaj na elektriko zadevo reši - dokler Box ne gre v deep sleep. Ker sem obupal nad zadevo boxa pač ne ugašam in zadeva dela
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp, Janez |
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Prosim za odgovor, zakaj siol Box prekine povezavo z računalnikom po približno 10 minutah predvajanja multimedijskih vsebin iz računalnika. Uporabljam Imac in programski paket "Playback". Ob vklopu se Box normalno poveže preko kabelske povezave in predvaja željene datoteke (video, mp3, jpg), nakar se omrežna povezava samodejno prekine po cca. 10 do 15 minutah. Za ponovno vzpostavitev povezave moram ugasniti in ponovno vključiti siol box. Na telefonski tehnični pomoči mi je svetoval resetiranje boxa, kar sem storil, vendar ni pomagalo. Do sedaj mi je uspelo zgolj ugotoviti, da prekinitve povezave ne povzročajo nastavitve v računalniku. Prosim za pomoč. |
|
|
|
||
|
![]()
Po celih treh dneh mi je odpovedal box.Prvo je nehal delati dalinc,ko pa sem box resetiral je pa začel spuščati nekakšne čudne zvoke in se ne da več nastaviti.Tudi slika je bila slabša kot na navadnem komunikatorju. Sem pa opazil,da se mi že od začetka ne prižiga pravilno,tako,da sem moral vedno ko sem ga hotel prižgati nekaj časa držati tipko za vklop.Tako da sem zelooo razočaran nad tem boxom in mi je že sedaj žal,da sem ga vzel.
Me pa zanima,ali lahko zahtevam novega,ali bom moral čakati na popravilo tega ki ga imam? |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
V četrtek sem dobil nov box(so ga mi zamenjali z novim),pa je delal en dan,sedaj pa ne dela disk.Piše,da preverja disk,pa se ne zgodi nič,tudi po resetu ne ali pa če ga odklopim iz elektrike tudi nič.Pri vseh programih mi piše neznana oddaja.Internetno povezavo imam ok.Na disk nisem posnel še ničesar,enostavno v petek zjutraj mi je pisalo preverjanje diska in sem ostal brez opisa oddaj.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp, Robert |
||
|
![]() |
Značke |
box, boxu, brenči, center, glasno, hdd, isto, media, prikazovanje, signala, siol, slika, tehnične, težave, tudi, vaš, vedno, zunanji disk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 08:48 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 22:34 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 13:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:53.