|
TViN – spletna televizija in video Edina TV, ki jo lahko gledate vedno in povsod Na vseh zaslonih – računalniku, tablici ali mobitelu. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Spoštovane kolege,
danes sem se s sodelavcem pogovarjal o TViN v brskalniku. Omenil je, da se tudi njegova sestra pritožuje nad štekanjem storitve ter da se to vleče že leta. Zatorej prosim, da se me ne sprašuje več po podatkih. Zadevo še enkrat posredujte na odgovorne. Zahtevam pojasnilo in odpravo napake. V nasprotnem primeru bom pač venomer terjal popust pri mesečnem plačilu, saj mi storitev ni omogočena v oglaševani obliki. Hvala za razumevanje. |
|
|
|
||
|
![]()
Žal brez podatkov ne morem narediti prijave. Prav tako vam priporočam, da preverite delovanje spletne televizije prek strani https://neo.io/. Kot mi je znano, se TViN ne bo več razvijal, vanj se ne bo vlagalo več.
Lp, Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Na straneh tega foruma sem že nekajkrat podal vse potrebne informacije, pa tudi na privat.
Razumem, da se ne bo več razvijalo novih funkcij, kar pa vas (kot operaterja) ne odvezuje od vzdrževanja delovanja obstoječih funkcionalnosti. Menda je razumljivo - kakor je od mene pričakovano, da bom redno poravnaval finančne obveznosti, je od vas pričakovano, da boste zagotavljali tisto, kar je ponujeno v paketu, za kar je obveza v pogodbi in za kar plačujem. Pri tem ne gre za neko višjo silo (kot bi bil npr. požar v strežniškem prostoru), ki bi upravičila začasno nedelovanje oz. omejeno delovanje storitve. Vsako nadaljnje nagovarjanje, da naj vam vedno znova posredujem podatke, je zgolj norčevanje (pa ne vas v podpori strankam). Očitno bom primoran pri naslednjem računu zahtevati popust. Lp. |
|
|
|
||
|
![]()
Kar se pa tiče storitve NEO, me zadeva trenutno ne zanima. Predvsem ne iz razloga, da bi moral zanj plačati, kar sem imel to smolo, da sklenitev pogodbe ni bila opravljena v času akcijske ponudbe.
Po novem se ponudba storitve proti plačilu smatra kot rešitev?! Pravno zavezujoči pogoji veljajo za obe pogodbeni strani. Naj se tega ne pozabi. |
|
|
|
||
|
![]()
Kot so ti že odgovorili ti bo na naslovu https://neo.io/info delovalo spletna televizija če tudi nimaš doma Neo boxa. Se samo prijavi z svojim računom Moj Telekom-a in ti bo delalo..
Men dela in nimam doma Neo box-a ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Bo spletna storitev po 14 dneh prenehala delovati? |
||
|
|
||
|
![]()
Promocijsko obdoboje je verjetno za tiste, ki niso naročniki.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če je tako, potlej morajo spremeniti zgornji tekst. Trenutno je napisano tako, da moraš imeti Moj Telekom račun IN NEO Smartbox.
|
|
|
![]() |
Značke |
napaka, predvajalnika |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Tvin napaka | amacar | TViN – spletna televizija in video | 1 | 23.04.2017 21:58 |
Napaka pri parametru MPEG. | george73 | SiOL TV | 4 | 30.03.2009 21:10 |
exporer.exe napaka mode name xvid.dll | šolarček | Računalništvo in internet | 2 | 08.10.2008 14:59 |
Napaka - Outlook | Larysa | Tehnična pomoč | 3 | 09.02.2008 00:43 |
RUNDLL - napaka | Problems 24/7 | Računalništvo in internet | 4 | 15.11.2007 22:02 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:26.