|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
V cemu je fora da ukinejo prejsnje pakete in dajo drazje, ker tud tistih 70 GB podatkov... noben ne potrebuje .....
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imaš prav ja, ker je v vseh paketih vključena storitev pametni dom, za katero pa je potreben NEO box.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me ali siol boxi delajo na Neo paketih in na Moj Telekom se opazil pri voyo, eksploziv in pink paketih ceno 0 € na mesec ali je to kaksna akcija ali velja za skoz. Imam paket trio c.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri teb je očitno napaka.. Sam mam trio C paket imam vse cene za te dodatne pakete kot si ti omenil da ti kaže 0 €..
|
|
|
|
||
|
![]()
A jaz prav razumem, da bodo ukinili pakete ki jih imamo naročene sedaj. Modri paket naprimer bodo ukinili??
|
|
|
|
|||
|
![]()
S prihodom NEO paketov so vsi Trio in Modri paketi umaknjeni iz ponudbe.
Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Novi paketi. ki pa so drazji od prejsnjih
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj se bo pa zgodilo z nami ki imamo stare pakete? Nas boste prisilili da bomo primorani zamenjat stare pakete??
|
|
|
|
||
|
![]()
scasoma sigurno...
|
|
|
![]() |
Značke |
neo, novi, paketi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Paketi modri samo za fizične uporabnike? | mattejci | O storitvah | 6 | 22.11.2016 10:29 |
Novi Trio paketi - epski nateg!!! | nescafe | O storitvah | 9 | 28.03.2015 00:08 |
Novi paketi optika ? | l0jzi17 | O storitvah | 201 | 04.12.2014 17:47 |
novi paketi internetnih povezav | codeguru | O storitvah | 10 | 14.04.2011 19:39 |
NOVI IP-ji | romanos1 | SiOL TV | 3 | 29.08.2010 16:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:41.