|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Prosim drage Telekomovce za pojasnilo zakaj v Siol TV shemi ni kanalov Cinestar Comedy in Cinestar Fantasy čeprav vsa konkurenca ta dva programa ima, eni celo v HD. Jaz pa doplačam celih 5 evrov za Cinestar pa dobim le Cinestar Premiere 1 in 2???
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Hvala za odgovor |
||
|
|
||
|
![]()
To tud mene zanima, že dolgo časa. Programa sta zelo dobra, predvsem Cinestar Fantasy je TOP.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem si kar mislil da bodo Telekomovci tiho kot miške glede paketa Cinestar. Vsi operaterji že lep čas ponujajo poln paket, tudi z zgoraj omenjenima programoma, pa še ogled za nazaj je možen. Telekom pa za isto ceno (5 EUR) ponuja samo Cinestar Premiere 1 in 2 in to brez ogleda za nazaj!!!
Link do novice ko je T-2 dodal celoten paket z ogledom za nazaj (doplačilo imajo 4,99 EUR): https://www.blog.uporabnastran.si/20...ctionthriller/ Bravo Telekom, ste najdražji, ponujate pa najmanj pa da ne omenjam spet težav z plačanim skropucalom imenovanim NEO... |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
preverimo pri pristojnih in obvestimo. LP, Dragan |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
sporočam, da programa Cinestar Comedy in Cinestar Fantasy, trenutno nista v planu za uvrstitev v programsko shemo. LP, Dragan |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
A program Vavoom pa ste brez težav dodali ki nevem kdo je prosil da dodate.. A bo spet mogli težit da dodate ta dva programa kot smo težili za ostale programe ki ste po več letih teženja dodali?!? |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vavoom je zamenjal OK Kids.
|
|
|
|
||
|
![]()
jaz tudi po 20 letih na telekomu razmisljam za odhoooood
|
|
|
![]() |
Značke |
cinestar, comedy, fantasy |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Cinestar - ogled nazaj? | Krapica | SiOL TV | 1 | 03.10.2017 09:58 |
Porazna kvaliteta slike na Cinestar in Cinestar Action | Imi | SiOL TV | 12 | 15.03.2012 11:03 |
Hbo | mbr | SiOL TV | 161 | 21.01.2008 20:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:28.