|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Ker sem od danes novi narocnik (in tudi novi siol forumas), rabim nekaj osnovnih informacij ![]() 1. Kje si lahko pridobim "Šifra naročnika/uporabnika (SPP), da si lahko pridobim Telekom ID? Je kje napisan ali moram čakati na prvo položnico? 2. Kako lahko spremenim pridobitev Siol bona, da namesto po pošti pride na e-pošto? Predvidevam, da tako bon pride prej? Lp, D. |
|
|
|
||
|
![]()
SPP je na položnici, boš moral počakati nanjo. Oziroma jih lahko pokličeš, mogoče ti jo lahko zaupajo. Tudi za bon jih pokliči, boš dobil informacijo iz prve roke.
|
|
|
|
||
|
![]()
Hvala
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
SPP-številko lahko prejmeš - prejme naročnik osebno v našem centru ali počakaš na prvi račun. Zaradi varnostnih razlogov se tega podatka na drugačen način ne izdaja. Lp Jure |
||
|
|
||
|
![]()
Hoj,
SPS koda je vidna v Moj Telekom v TV vmesniku, vendar pa je po 4 dneh za pridobitev Telekom ID-ja v Moj Telekom še zmeraj ne morem uporabiti. Je običajno, da se toliko čaka? V TV vmesniku še zmeraj javlja, da je moja pogodba še v obdelavi (oz. nekaj podobnega). |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP Sandi |
||
|
![]() |
Značke |
narocnik, nekaj, novi, vprasanj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vlc mi kaze sliko le nekaj minut, potem "slika zmrzne" in gre na naslednji kanal. | bulek | SiOL TV | 4 | 08.08.2019 11:05 |
Nekaj vprašanj??? | marko78 | Tehnična pomoč | 3 | 24.10.2008 12:16 |
Optika in nekaj vprašanj | Sergiy | O storitvah | 4 | 15.04.2008 13:45 |
Siol TV - Nekaj vprašanj | srolih | SiOL TV | 5 | 31.08.2007 21:36 |
Ali je Bog ali ga ni? | legenda | Religija in filozofija | 1360 | 08.02.2007 10:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:20.