|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
...me je prjela uceri popoldan in me noce spustit, komej poziram, spat itaq nism mogla, k diham tezje...grozn, v vseh letih mojga zivljenja se nc tacga, pa drgac se kr kul prenasam bolecino ipd....kako se torej borit proti Njej?izkusnje, ideje?fenkju
|
|
|
|
||
|
![]()
upam, da si šla k zdravniku in maš antibiotike?
kak dan do dva traja, da primejo; pol bo pa verjetn boljš - vsaj bolel ne bo tako |
|
|
|
||
|
![]()
nism se sla, k sm se komej prebila cez noc...
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
že itak rabiš 5-6 dni da bolečina čisto popusti, če pa zavlačuješ je še slabše ... antibiotik bo močen, v veliki dozi, ampak težave omiliš s kakim jogurtom ... pa ne dokler imaš vročino, ker boš dobila še drisko ... |
||
|
|
||
|
![]()
dvakrat u zivljenju sm jedla antibiotike, pa nobenkrat jogurti niso pomagal...
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() naj hitro mine ... ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
no, sam tok da vas obvestim- mam bakterijsko angino, kar pomen, da se dons zacnem filat z ospencki...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
bolš ospeni kot amoksiklavi (kar se prebave tiče, mam jst iste probleme), tko da uiš ju lak, če bo pa hudo, si pa še linexe dokupi, jih lahko ješ z antibiotiki
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
... been there done that... zagamane angine... #$%&$... no ja meni se je stvar ponovila dvakrat v enem letu... šel k zdravnici in je rekla, da je to še kul, ker če bi se mi pa trikrat ponovila, bi moral pa pod nož... mandelne ven... no zaenkrat imam srečo...
je pa res safr, ko ne moreš požirat... nič ti ne paše jest... čaji se ti zagabjo po enem tednu... uspešno okrevanje ![]() |
|
|
Značke |
angina, gnojna, žrelnica |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:27.