|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]()
Spoštovani SiOL-ovci,
za začetek naj navedem dva citata iz preteklega tedna: Citat:
Tako. Zdaj pa vas, spoštovani predstavniki SiOLa, sprašujem: kaj in predvsem zakaj se dogaja z vmesniki (SIOL, SIOL+), kodiranjem (mpeg-2, mpeg-4), STB-ji in vsem ostalim vezanim za SiOL TV kar počnete v zadnjem času. Menim da imamo vaši uporabniki, ki mesečno plačujemo vaše storitve, pravico do povsem nedvoumnih pojasnil o vsem kar počnete s SIOL TV in predvsem kakšni so vaši cilji. |
||
|
|
||
|
![]()
Mislim da jasno piše v obeh sporočilih, kaj se dogaja. Ukinja se stari vmesnik na Sagemu. Aminoti bodo delovali še naprej.
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Hja, nova naročniška akcija ponuja programske pakete (prej smo imeli vsi vse programe), to omejevanje je pa baje možno samo prek vmesnika sioltv+. Srčno upam, da bomo stari naročniki lahko na starejših sagemih tv spremljali prek starega vmesnik (ki mi, mimo grede, nikoli ni povzročal težav). V nasprotnem primeru bo pa očitno treba kupit enga aminota
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz samo vem, če AMINO-ti ne bodo več delovali bom odjavil TRIO, ne pa se vezal za 24 mesecev, manj pa še, da kupim ta SAGEM.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sicer pa sem zelo vesel, da si se odločil odgovoriti na moja vprašanja. Zato te moram opozoriti, da si po nesreči spregledal del mojega posta: 1. kaj in predvsem zakaj se dogaja z vmesniki, kodiranjem (mpeg-2, mpeg-4), STB-ji in vsem ostalim vezanim za SiOL TV kar počnete v zadnjem času? 2. kaj počnete s SIOL TV in predvsem kakšni so vaši cilji? Da ne bo preveč komplicirano, pa imam tukaj še nekaj konkretnih vprašanj: 3. Zakaj ste obveščali da bodo Aminoti neuporabni? Kakšne cilje ste imeli? 4. Do kdaj bodo Aminoti uporabni? 5. Ali bo moč z Aminom v prihodnje gledati enake programe kot s Sagemom (tu ne govorim o kodiranju, jasno mi je, da mpeg-4 Amino ne razume; zanima me, ali boste poskrbeli da uporabniki ki imamo Amonote ne bomo zaradi tega na slabšem? Ali npr. ne boste ukinjali programov kodiranih v mpeg-2 oz. če boste dodajali nove kodirane po obeh standardih) Toliko za začetek. Veselim se že tvojih odgovorov na prvih 5 vprašanj in se ti zanje vnaprej iskreno zahvaljujem. Lep dan ti želim! |
||
|
|
||
|
![]()
1. To kar se je z vmesniki dogajalo je posledica tehničnih težav.
2. Poslovna skrivnost ![]() 3. Nikjer ni pisalo, da bodo Aminoti neuporabni. Pisalo je le, da na Aminotu ni moč spremljati SiOL TV+ vmesnika, in smo ponudili zamenjavo za Sagem-a. 4. Neznano. 5. To ne bo nikoli mogoče. Z Aminoti se ne ukvarjamo več, prav tako tega proizvoda ni več mogoče nikjer kupiti (razen na bolhi). Bodo pa v prihodnosti sigurno še kanali, ki jih Amino ne bo znal predvajati... Takrat se pa pričakuje naval na temo: "zakaj pa jaz na Aminu ne morem tega gledat" ... Odgovor bo seveda: "ponujena vam je bila zamenjava za Sagem za 1€, vendar se zanjo niste odločili". LP, Urban |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima kako lahko prenašate nas tečne "stranke", ponavljanje istih odgovorov, jeze strank, ...
Verjetno mora biti grozno ko 8 ur prenasas dretje, jezo...ko ze ves da gres v sluzbo pa te nic dobrega ne caka. Vsaka vam cast! Morate imeti jeklene živce! Vem da ne dela vse tako kot bi moralo, verjetno ne bo nikoli, ker se tehnologija vedno spreminja, toda navsezadnje poskusate resit probleme. Pohvala vam, operaterji! ![]() |
|
|
|
||||||
|
![]()
A bejž no? Kdo bi si mislil kaj takega!??
![]() Citat:
![]() A je bila takrat, ko ste mi prodali dva Amina, tudi skrivnost, da bosta čez par let oba za v smeti? ![]() Kako priročno, kaj!? Se da fajn zaslužit na račun tistih, ki nimajo izbire... Citat:
Kje pa te najdem? Jaz imam za zamenjat namreč kar dva Aminota. Aja, a da v bistvu niste ponujali zamenjave? Ja kaj pa? Aja! Nategnit nas hočete in še enkrat zaračunati tisto kar smo vam enkrat že plačali. Drugič tako povej, da se bomo lažje razumeli. Citat:
A se res ne zavedate, da ste zgolj zaradi politikantskih iger še vedno v veliki meri monopolisti. Ampak tudi to bo kmalu minilo... Lahko bi vas bilo sram lastne nesposobnosti, še bolj pa vašega vzvišenega in neprofesionalnega odnosa do strank! Citat:
![]() Lepo, da ste pokazali še en primer prepotentnosti brez najmanjšega argumenta zanjo ter znova skrajno neprofesionalen odnos in nastopanje s pozicije močnejšega. Urban, a se ti zavedaš, da bi s takim odnosom do strank ob enakovrednem konkurentu na trgu lahko v letu ali dveh zaprli firmo? Videti je, da ne... Joj, kako se vam bom smejal čez pet let, ko boste tekali za nami in nam lezli v rit, naj se vrnemo k vam. |
|||||
|
|
||
|
![]()
Ma kakšen Amino.
Tudi Sagem-i so že zastareli. Po mojem bodo kmalu razmišljali o Motoroli. Pri T-2-ju se Motorole namreč kar dobro odrežejo. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Upal bi staviti, da bo tako.
In zgodba se bo ponovila. Le Miko in njemu podobni oportunisti bodo takrat trobili v naš rog. |
|
|
![]() |
Značke |
bomo, dobili, končno, pojasnilo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Danes bomo jedli [Samo ideje z recepti] ... | Cvetlični deček | Gastronomija | 108 | 28.09.2010 16:50 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:20.