|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Tudi v tem. Ker imam dva, lahko samo enega zamenjam za 1€ in vezava, ki mi ne ustreza, za drugega pa moram ponovno plačat polno ceno.
Če bo to potrebno do leta 2011 bom že nekako. Sicer pa se do takrat lahko že marsikaj spremeni na bolje, al pa tudi ne veliko, če si obtičal pri SiOL-Telekom navezi. ![]() |
|
|
|
||||
|
![]() Citat:
Problem je v naslednjem: 0) opremo za dekodiranje signala sem že enkrat pošteno plačal 1) SiOL mi vslijuje ponovni nakup, če hočem gledati TV (če ne danes, pa čez mesec ali dva) 2) menjava STB-jev, če se zanjo odločim, me bo stala 140 EUR 3) menjava STB-jev, če se zanjo odločim, me bo stala ponovne 2-letne vezave Citat:
![]() |
|||
|
|
||
|
![]()
HD vsebine bodo verjetno vse le v mpeg4. Amino odpade. Ali bodo v baker spustili 8-12 mbps HD streme in dvignili limit za TV pa lahko le ugibamo. Legočno bi bilo, da bi.
Prej ali slej bo menjava Aminov potrebna. Komur se v relativno bljižnji prehodnosti ne obeta oranžna optika se splača vsaj razmislit in vzet kak STB na tlako. Konec koncev njegova prodajna vrednost vkolikor ne bo nekaj novega in bistveno boljšega ob prekinitvi pogodbe lahko skorajda zadošča za poplačilo. |
|
|
|
||
|
![]()
Če bo SIOL omogočal sedanji nivo storitev na starem Aminotu še neko obdobje in bo to obdobje tudi jasno definiral potem se bomo morali uporabniki s tem sprijazniti. Tudi moj LCD po letu 2011 ne bo sposoben spremljati TV SLO brez nakupa dodatne elektronske opreme, pa čeprav plačujem občutno naročnino.
Tu se gre predvsen za odnos SIOL-a do strank. Z nekim delom napol v "ilegali", obljubljanjem velikih akcij, pojavljanjem in izginjanjem spletnih obvestil... odnosa do strank sigurno ne krepijo. Povejte že enkrat jasno: - do kdaj bo deloval stari amino v sedanjem obsegu? - kaj nam bo prinesla uporaba Sagema (dejansko ne v oblakih)? - kdaj mislite zamenjati Sagema in s čim? - kdaj boste popravili "novi vmesnik", da bo omogočal sortiranje programov in možnost listanja samo po priljubljenih ali drugih skupinah? Poskusite npr. te in podobne odgovore napisati na svojih spletnih straneh, kot na primer "super" ugodnosti za zvestobo. Z več zadovoljnih uporabnikov bo tudi delo v SIOL-u lažje. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Podpis! |
||
|
|
|||
|
![]()
Tudi moj podpis imaš!
Strrinjam se z vsem, razen z enim delom, in sicer: Citat:
Jaz pa sem, če sem (tako kot ti) hotel gledati TV, bil v nakup Amina prisiljen. Kupil sem ga lahko izključno pri SiOL-u, izbirati nisem imel kaj, In zdaj se zgodba ponavlja, kupiti bom prisiljen Sagema in to od SiOL-a. Zato trdim, da ti dve situaciji nista niti slučajno primerljivi. |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
bomo, dobili, končno, pojasnilo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Danes bomo jedli [Samo ideje z recepti] ... | Cvetlični deček | Gastronomija | 108 | 28.09.2010 16:50 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:44.