|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Sam ta je res glupa 100 na uro. Hočemo oba eurosporta takoj nazaj na programsko shemo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Če bi me vprašali kateremu programu bi se odpovedal nazadnje je to prav Eurosport. Zaradi njega sem nabavil SiolTV in največ prekratkega prostega časa sem gledal prav Eurosport. Vrhunsko pokrivanje Toura, Gira, Tenisa, ki se konča ko je konec tekme in ne ko je čas za poročila, predvsem pa izvrstna zimska sezona z vsemi zimskimi športi in z izvrstnim pokrivanjem vseh tekem, predvsem tistih, ki jih naša nacionalka ne želi prenašat. Neizmerno sem razočaran......joj joj.....dejte si no premislit
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa še snooker seveda.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj ko bi kdo iz siola podal že kake informacije.
Programski paket Standard 7,00 EUR Programski paket Mega 12,00 EUR Programski paket Eksplozivni 4,00 EUR SIOL izključi EUROSPORTA = PRICELESS!!!! |
|
|
|
||
|
![]()
krčmarja pa od nikoder, da tole pokomentira
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem na Eurosport2 zelo rad gledal avstralski nogomet. Zanimiv šport. Škoda.
|
|
|
|
||
|
![]()
Najbolj me skrbi, da bodo Eurosporta uvrstili v paket Eksplozivni in nas s tem prisilili na še eno doplačilo.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
To je res SRAMOTA. Nevem kdo se je to spomnu! Sigurno kdo s prazno glavo! Eurosport se upam trdit, je najbol gledan športni program v europi! Majo raznovrsten šport, ki ga marsikdo rad pogleda vključno z mano. Tenis, kolesarstvo, motošport (24 ur Lemana), snooker, zimske športe in še in še. Res nimate nekaj dobro pošlihtano v glavi.
Eno vprašanje. Se je možno poslovit od siola, ne da bi do konca izpolnil bedno pogodbo? |
|
|
|
||
|
![]()
In Eurosport je imel najboljše prenose Formule 1, dokler jih je imel.
|
|
|
![]() |
Značke |
bomo, eurosport, eurosporta, nazaj, ostali, programski, shemi, siol, ukinitev, vedeti, zahtevam |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol tv+ in eurosport' | Matjus | SiOL TV | 2 | 29.04.2009 16:15 |
HDTV in SiolTV | Klemen.S | SiOL TV | 216 | 15.10.2008 08:27 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:33.