|
Slovenija aktualni politični dogodki v Sloveniji ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Še to napišem potem pa imam počasi dovolj študentov za danes;
kaj misliš da se bo zgodilo s študenti in tem zakonom? Jaz predvidevam, da bodo zakon na vso silo sprejeli, potem pa z amadmajem lepo študente (ko se bo vse malce umirilo seveda) na "tiho" umaknili. Pa ne zaradi demonstraciji; umaknili jih bodo zaradi pritiskov podjetij, ki te stranke in naše ljube politike podpirajo in financirajo.Kajti ti se šele sedaj, ko vidijo da gre zares, pričenjajo prebujati in kalkulirati stroške in ko bodo zakon malce bolj podrobno pogledali, bodo pa zaćeli dvigovati slušalke. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Študentje-povejte mi : Kdo bo delal za vaše študiranje ? Dela ni , se vam ne zdi ?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
To je edini način, da volilno telo začne pritiskati na nižje davke. Do sedaj nižjih davkov sploh nihče ne omenja v predvolilnem času, Križanič pa je še celo poudaril, da jih je Bajuk preveč znižal. Če smo vsi v tem, naj bodo pa še študentje!!!!! |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Ampak ker si to ti: pon. in torek delam za šos, sre. in čet. za sou, ob petkih pa za škis. Sobote pa nedelja pa za manjše klube, odvisno od potrebe. Po 22. uri pa urejam številne proti.si strani ![]() Odgovoriš pa tudi samo na tisto, kar se ti zazdi, tako bolj plehko, brez nekih argumentov, ta pomembne stvari pa kar izpustiš oz. prezreš. Jaz sem se lepo potrudil in ti zelo lepo argumentirano razložil kako in kaj mislim, čeprav sem precej piker, ko vidim da nekdo govori neumnosti. In to na nekem siol forumu z 5 aktivnimi uporabniki in nekaj takimi, ki hodijo sem ker jim internet ne dela (hej, med temi sem bil jaz, pa je začelo med tem delat). ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Skratka, prav imaš, ne poznam vseh podrobnosti študentskega dela. Hkrati sem tudi prepričan, da ti delaš nekje blizu ŠOSa in si kar pri koritu. Ampak nič ne de. Dejstvo je, da bi študentsko delo lahko bilo vključeno v delovno dobo s polno plačanimi prispevki. Dejstvo je da sama ideja malega dela (ki ni nujno enaka predlogu) meni res ni napačna. V več firmah, bi part time delavci bili dobrodošli. Naslednje dejstvo pa je, da bi se lahko študentje pogajali za več delovnih ur na teden, za manjše prispevke....pa ste na soočenje z ministrom in Pahorjem prišli povsem nepripravljeni brez namena kakršengakoli pogajanja? Zakaj že? Ker vam kakršnokoli malo delo ne diši in hočete zaščititi svoje rente. To pa drži kot pribito. |
||
|
|
||
|
![]()
Ravnokar gledam ta "protest". Polom od poloma. Ne samo, da se vidi, da vecina sploh ne ve zakaj je tam, ampak vidim da jih vecina niti ne ve kaj je protest. Pijane babe z pirom v roki, drugi roki cik, v ustah piscalka, poplesujejo pijane ... tole bo bol ena fajn festa kot pa protest. Trenutno gledano izkazujejo samo svoj idiotizem, ne pa svojega mnenja ...
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Skratka, študentje, dijak in ŠOS - SRAM VAS JE LAHKO ![]() |
||
|
Značke |
demonstracije, maja, Študentske |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, nasveti,potopisi + opozorila za popotnike + iščem sopotnike ... | Girl16 | Potovanja | 362 | 18.09.2016 20:51 |
kratka vprašanja, nasveti, predavanja ... | kalin | Gospodarstvo | 176 | 29.10.2009 20:39 |
Iran | čudežni | Svet | 95 | 29.06.2009 22:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:15.