|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Celoten postopek za gledanje TV na računalniku sem izpeljal do konca in zadeva deluje. Imam pa problem z zaklenjenimi programi. V navodilih piše 4-mestna koda za odklepanje programov, vendar preko AditeyaTV koda ne prime. Kako lahko resetiram kodo oz. ali koda sploh dela preko AditeyaTV. Klical sem na 0801000 in so mi pojasnili, da oni lahko kodo resetirajo samo na komunikatorju, ter da moram povedat serijsko od komunikatorja. Razložil sem, da komunikatorja nimam povezanega, saj imam vse skupaj direktno iz routerja povezano na PC. Ali mi lahko kdo pomaga oz. pove kajmoram narediti, da lahko zaklenjene programe odklenem. Hvala za odgovore Marko |
|
|
|
||
|
![]()
koda za aditeya je popolnoma druga koda.....
po default-u je 9731 |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala. Bom poskusil
Marko |
|
|
![]() |
Značke |
programi, računalniku, siol, zaklenjeni |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV - Nedelovanje dolocenega programa | klemenr | SiOL TV | 7622 | 15.01.2021 12:44 |
Siol TV na računalniku | bluemax | SiOL TV | 75 | 05.02.2008 21:18 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
SIOL TV - vedno isti programi frizajo in štekajo! | tommyboy7 | SiOL TV | 5 | 12.04.2007 18:40 |
SiOL tv na računalniku nehala delovat | rocco199 | SiOL TV | 2 | 22.09.2006 11:14 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:46.