|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Mi lahko kdo pomaga, kako povezat skupaj DVD player, Receiver in SIOL TV (mam tale zadnjo verzijo TV komunikatorja od Sagema).
Nekak mi ne uspe povezat vsega skup, da potem lahko gledam TV in d je zvok preko hišnega kina, ter recimo da preklopim na DVD in gledam kak DVD. K do zdaj sem imel zadevo tako napeljano da sem moral v primeru da sem gledu kak DVD preklopit na SCART razdelilcu... hvala za pomoč! |
|
|
|
||
|
![]()
nekak mi je zdej uspel povezat zadevo tko....
scart iz DVDja na komunikator, scar iz komunikatorja na TV, in zdej ko mam zaprt DVD je normal SIOL TV, ko je pa vkloplen DVD pa lep DVD lhka gledam. ko se predvaja DVD je zvok ok (gre preko hisnega kina), ki je povezan s receiverjem s analognim audio kablom ter nek special audio kabel.... problem pa je ko gledam SIOL TV, pa mam tud vkloplen reciever, se mi pa slišta sm sprednja dva zvočnika..... upam da sm zadost jasn opisal problem ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na siol TV več kot iz 2 zvočnikov ne boš slišal. Razen če vklopiš kak virtualni mikser. Vse se oddaja le stereo.
|
|
|
|
||
|
![]()
rocky, aaa zo
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
dvd, receiver, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:51.