|
||
|
![]()
Zdravo!
Po preklopu na digit. Kanale v kabelski shemi le-teh pri meni ni... Pa so televizije dovolj nive, da podpirajo dvb-c. Je slucajno treba zamenjat enoto, ki konvertira kabelsko iz optike na koaks? Tudi radio programov ni... Lp, Ziga Username:****** |
|
|
|
||
|
![]()
Tema o tem že obstaja poglej tam če boš našel rešitev.
http://forumi.siol.net/showthread.php?t=39254&page=31 |
|
|
|
||
|
![]()
OK, pri meni na LG dela kot Finska, full scan na cable, pa najde vse kanale.
Ampak... nekaj jih manjka (so naslovi, ni slike), na kar nekaj je slika skockana oz. se redno kocka, manjka teletekst, ali škrta avdio... Telekom/Siol: kdaj lahko pričakujemo, da bodo stvari normalno delovale? Lp, Žiga |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Napake smo že posredovali ustrezni tehnični službi, ki jih že ureja. LP Jernej |
||
|
|
||
|
![]()
Model Lg - 32LH3000
Samo moraš dat na FULL, ko delaš scan. Z default ne najde nič. |
|
|
|
||
|
![]()
[quote=080 Tehnična pomoč;1463125]Napake smo že posredovali ustrezni tehnični službi, ki jih že ureja.
Par kanalov je načeloma bolje, ampak še ni urejeno. - Cela Discovery družina, NatGeo,Animal Planet zanič. - Travel brez zvoka; - Arte HD ne dela, Slo HD ne dela, Servus TV HD ne dela; - AB Moteurs , RTK , PINK SI (na srečo), Hayat , Planet, RTS, RTCG, MKTV, Gea TV - ni signala. Višji kanali delajo. Pri "nižjih" kanalih občasno kocka pri prestavljanju, pri "višjih" tega ni. Je bolje kot včeraj, ampak to še vedno ni 100% Lp, Žiga |
|
|
|
||
|
![]()
zigaj, a lahko poskusite še odstraniti dušilko, ki je bila najverjetneje zmontirana ob vključitvi CATV?
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Update:bil pri nas tehnik, ki je izmeril signal... En port na splitterju je imel preveliko dusenje... Seveda ta, na katerem je bilnedini dvbc tv v hisi
![]() Smo uredili, hvala za pomoc & nasvet glede dusilke. |
|
|
|
||
|
![]()
Glede dušilke smo ogromno napisali v raznih temah o dvb-c in zadevo bi si lahko sam odstranil,ne pa da za takšne malenkosti hodijo tehniki po terenu.
|
|
|
![]() |
Značke |
dvb, kabelski, optike, preko, signal |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL BOX (http://box.siol.net) | SiOL | SiOL TV | 1576 | 03.12.2018 08:21 |
Šport klub na siol tv | lepotec | SiOL TV | 2326 | 11.02.2012 21:29 |
SIOL kabelska preko optike - ni dig. programov | sergejk | SiOL TV | 9 | 10.02.2011 09:42 |
Kockanje kanalov preko računalnika in TV-ja | Lance_Armstrong | SiOL TV | 2 | 13.01.2011 22:52 |
HDMI signal iz Sagema v eni od VESA locljivosti? | fr7pu2af9b | SiOL TV | 0 | 06.10.2007 04:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:13.