|
||
|
![]()
Pozdrav
Naenkrat me je začel sistem nekaj za***avat in ker imam naloženih dosti programov katerih nebi rad nalagal ponovno ob novem formatiranju diska me zanima backup windowsa oz kar celega primarnega diska C: Ker v službi uporabljamo izdelke od O&O sem si pridobil programček O&O DiskImage. Zanima me če priporočate kaj drugo oz. kakšen je sploh postopek če bi hotel narediti restore vsega kar imam sedaj naloženo ob novi namestitvi windows 7. Predlogi prosim? lp |
|
|
|
||
|
![]()
"Acronis True Image" ali pa "Norton Ghost"
|
|
|
|
||
|
![]()
pa meniš,da potem zadeva ne bo hecala,če te že zdaj
backup je smiseln pri zdravem sistemu,ko enkrat začne hecat,se pa zna zgodit,da bo hecal tudi po obnovitvi,če je hecanje programske narave winse in programje imam na eni particiji,ostalo pa na drugih odkar imam logilink,se s programskimi backupi ne ubadam več |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz doma uporabljam kar integriran Windows Backup in lepo naredi posnetek, ki ga shrani na domači strežnik. Se mi pa na srečo še ni zgodilo, da bi moral iz tega obnavljat ker sem slišal, da si kar čas vzame =).
Sicer pa Acronis True Image in Norton Ghost zelo priporočajo. Morda se poizkusiš z Norton Ghost malce poigrati s tem imam kar dobre izkušnje. |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem z Acronis-om bolj zadovoljen
|
|
|
Značke |
backup, particije |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Backup in restore programske sheme | matejdro | SiOL TV | 12 | 30.07.2009 22:07 |
Particije | žare | Računalništvo in internet | 1 | 09.08.2008 09:45 |
Odstranitev skrite particije | luky | Računalništvo in internet | 5 | 01.08.2008 06:21 |
Backup programi | Jakelj | Računalništvo in internet | 2 | 26.02.2008 18:42 |
kako narediti backup | b1e2n3i4 | Blogi | 4 | 26.01.2007 08:47 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:56.