|
||
|
![]()
Jaz pa mislim, da zaman čakamo razodetje življenja drugje po vesolju.
To pa mislim zaradi tega, ker sami nismo sposobni niti si ne želimo dojeti resnice vesolja. Zagotovo je živlenje in dokazovati nam ni potrebno. eno izmed življenj v vesolju smo tudi mi! zame je vsako živo bitje, ki ni v ali na meni dokaz o življenju v vesolju. Razdalja je relativna! Predsodki o nezmožnosti premagovanja razdalj je naša fikcija, ki je močno zakoreninjena v zavedanju človeka. Vesolje smo mi in vesolje je vse okoli nas! Ko bomo nekoč (če sploh lahko in smemo), sposobni dojemanja naše eksistence in nadvladi duha nad telesom in spoznanja o nepomembnosti fizičnega obstoja in materializaciji naših želja. - Takrat bi bilo vprašanje tega forumskega predala povsem otročje. Mogoče pa so nekoč bili sposobni pogledati izven materialističnega sveta. Bog si ga vedi, saj nam on zakriva pogled na drugo stran. |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, ali kje broadcastajo live posnetke iz vesolja v HD resoluciji ali navadni, ce si pac nasa ne mora privosciti HD resolucije za oddajanje ljudem, ki placujejo davke.
|
|
|
|
||
|
![]()
kateri del " brezmejnih planjav in širjav", te zanima anarchy?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Hocem, da je na razpolago gledati karkoli, kadarkoli v zivo, realnocasovno iz vesolja, saj to jim ni nek velik strosek, itak kamere in vse instumente imajo ze gor, vse, kar bi mogli narediti bi bilo samo to, da bi njihove informacije delili z celim svetom. Dandanes imamo polno kamer po celemu svetu, snemajo ponmoci in po dnevi, pravijo, da jih imajo zaradi varnosti, zakaj potem niso pustili kaksne kamere se na luni, ko so ze porabili toliko denarja za priti gor, ce so sploh prisli gor. Ce bi bila kamera gor, bi lahko tudi marsikaj zanimivega posnela, saj ne vemo tocno, kaj se dogaja na povrsju lune, saj ni skoraj nihce se bil gor, ce je sploh bil. Mogoce pa je gor na luni kaj prevec, kar ne bi smeli videti. |
||
|
|
||
|
![]()
saj bo anarchy...samo sčasoma, dotlej pa teleskopek.
|
|
|
|
||
|
![]()
no jaz pa pol verjamem v nezemljane,pol pa ne!!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Vsi ki ne verjamete v to zadevo si preberte knjigo: Spomini na prihodnost
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
tole se je zgodilo .- link
http://www.rtvslo.si/zabava/modload....u=1&c_id=17049 Meni se to zdi amatersko narejeno, nekdo si je pač vzel veliko časa in je čez noč naredil te kroge. Krogi so zgolj deo tistih, ki imajo preveč časa - ljudi kakopak lp |
|
|
Značke |
drugih, nlpji, obiski, svetov |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:40.