|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Na srečo
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kak pa je ta nivo SKja po tvojem mnenju? tak da 90% komentatorjev ne morš sploh poslušat, ker večina ali nima ravno velik pojma kaj sploh gledajo ko prenašajo, tak da pred tekmo 20 minut vrtijo reklame in se s sliko vklopjo absolutno prepozno nekaj trenutkov pred tekmo, pol pa po 10ih sekundah grejo spt nazaj na reklame? to je ta tvoj njihov nivo?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Jaz sem pa super vesel da ne bom poslusal vec tisto gostilnisko gobezdalo pri La ligi. Sploh pa ko je gostilnicar komentiral sem zadnje case spremljal preko neta live stream. In še to je zanimivo da če nebi imel slabe linije bi lahko gledal live stream z 3x boljso sliko kot jo je ponujal sportklub.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Programe Pro Plus (POP, Kanal A) in Sportklube plačujemo najdražje. In hkrati imajo največ reklam. To res ni nek nivo.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj je to bil SK, danes Arena Sport, jutri pa kdo ve. Pride, pa gre. Sky pa je recimo zmeraj tam, kjer je. 2 programa z NBA, SK cel kup programov. Iz celega kupa na 2 programa.
|
|
|
|
||
|
![]()
Če kdo ni opazil..
V shemi je spet program Nova Tv v SD in HD In še en nov program Doma TV tud v SD in HD.. Vsaj pri men so mam paket Mega HD kako je v drugih paketih nevem. |
|
|
|
||
|
![]()
Zaenkrat so vidni samo na box-u.
|
|
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:58.