|
Živalski svet za ljubitelje vseh živalic, nasveti, slike, domači ljubimčki ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Če ti lastnik gostilne dovoli in s tem ne motiš drugih ljudi potem imej psa v gostilni.
Čeprav se že v štartu sprašujem ali je peljati psa v gostilno sploh razumno. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ne vem, to je moje mnenje. Da bi pač blo velik boljš, če bi se mentaliteta ljudi malce prilagodila oz. spremenila. Ker če gledamo iz stališča higiene - ok, včasih ko se peljem na avtobusu, bi rekla, da je tudi potepuški pes bolj čist od koga tam ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
d28 :D hja, če bi to razumeva v stilu kakih gospa, ki svojega pudeljčka oblačijo v otroška oblačila in pravijo "bo mamica dala papat", potem bi verjetno res priporočila terapijo
![]() Ampak tega nisem razumela tako. Verjetno tebi težko razložim, mislim pa (čeprav se seveda lahko motim), da se z roxo razumeva. Gre za to, da pač psa ne dojemaš kot objekt. Seveda se zavedaš, da je žival in ne človek... ampak to je le en konec palice, drugi konec je tisti, za katerega se verjetno oba strinjava, da je nezdrav, ko se meja med bitjem v kožuščku in (čustveno neizpolnjenim) lastnikom izbriše - vmes pa je mnogo. Naš pes je član družine - drugače ne morem reči, vsi ga tako dojemamo. |
|
|
|
||
|
![]()
Držite se teme, drugače bodo objave brisane!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Mislim, da tudi roxa ni mislila dobesedno pes = otrok v smislu, kot očitno razumeš ti. Vidiš, ravno zato sem rekla, da ti verjetno težko razložim... Ne gre ta to, da bi mu zvečer dali dudko v usta :D Glede preživljanja časa pa - spet vidiš skrajnostno. Saj to ne pomeni, da je a priori raje s psom kot kakim človekom, včasih pa le, pač odvisno od človeka ![]() Ampak mislim, da smo zdaj že precej odvili s teme. Vrnimo se. Pripis: Pardon, Faust, sem ravno pisala odgovor. |
||
|
|
||
|
![]()
se strinjam, da je tole zgrešeno, ker sploh ni tema. mogoče je pa to ravno namen, da se zamegljuje, ne vem.
kot sem že napisal bi morali lastniki živali bolj spoštovati druge ljudi in bomo vsi zadovoljni. sam se prištevam med razumne in tolerantne lastnike živali. žal pa na nas drugi, ki niso takšni, mečejo slabo luč. |
|
|
|
||
|
![]()
Mi gremo tukaj pri nas lahko z našo psičko povsod.. Ljudje ne komplicirajo, dobi še ponavadi vodo.. Smo že bli tudi v MB v parih lokalih z njo, kjer ni bilo problemov.. Nekateri pa pač ne dovolijo..
Me je pa enkrat razjezil en primer, ko hočema it s fantom in s psičkom v en lokal na pijačo in gre on noter lepo vprašat, če lahko pridemo s psom noter in tako.. Reče lastnica ja brez problema itd.. Pa hočema it noter pol pa reče a tak pa ne bo šlo, ker se jaz takih psov bojim.. :D Moja psica se pa boji takih tet pa sem se raje kar obrnila ![]() Je pa v Avstriji kul, da lahko greš povsod s psom.. Jaz itak podpiram take zakone in tak.. Pri nas je ful bedno, ko ne morš nikamor skoraj s psmi. ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja
![]() ![]() |
|
|
Značke |
javni, kužki, lokali |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:44.