|
||
|
![]()
od 25.8 :
-je možno naročiti siolovo telefonijo + tv brez interneta kar prej ni bilo možno - zniža se cena selitve ADSL iz 89€ na 40€ in se izenači z selitvijo tel.priključka -podaljša se akcija 4 mesece brezplačno -6/6 mb - optika se zniža na ceno solo paketa (26€), ter vsem kjer so na tistih lokacijah kjer priklapljamo optiko, bodo priklopljeni iz bakra na optiko -programska shema TVja se bo predvidoma jeseni spremenila oz. dopolnila |
|
|
|
||
|
![]()
Sam to
![]() Lahk je ceno optike zniževat, ko je 10 uporabnikov priključenih. |
|
|
|
||
|
![]()
se cisto strinjam, mogoce jih je malce vec
![]() vendar pa v primerjavi z xDSL verjetno 1% ![]() hvala missClause za info ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
verjamem da je malo, se strinjam, samo to ni od nas odvisno, ampak od vodstva .. in sem za to da se programska shema že enkrat dopolni
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Komu je namenjen spored za HBO? Je za kter del omrežja (naročnikov) zadeva vklopljena?
|
|
|
|
||
|
![]()
To da se bo programska shema spremenil je sigurno razveseljiva novica. Zdaj nas samo zanima, kaj vse se bo spremenilo.
![]() ![]() Druge točke pa so za mene dokaj nezanimive, razen možnosti priklopa tv + telefon brez interneta. Je pa vsekakor pohvalno, da se kaj spreminja. Mogoče pridemo na vrsto tudi mi z xDLS tehnologijami. ![]() Najbolj v veselje mi pa je, da se vsaj malo pove kaj se lahko pričakuje v bližnji prihodnosti. Čeprav, bi pa mene zanimalo še eno področje. Širitev dosega VDSL-ja in pa mpeg4. Če maš kakršenkoli odgovor na ta dva vprašanja bi bil vesel, drugače pa tud prav. Bomo pa še mal počakal. |
|
|
|
||
|
![]()
Tista optika se tako polaga, da nima folk nobene pravice vedet, kje bo optika. Nikogar skor ne zanima točen dan Samo da ti povedo, ali je optika predvidena na naši lokaciji ali ne.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
cena selitev priključka je ista ne glede ali je ISDN ali je PSTN, in cena selitve tel.priključka se ni znižala...takšna cena je bila že prej. samo ceno selitve ADSL so izenačili z njo.
zdaj pa HBO bodo dobili tisti, ki imajo - Trio paket, duo tv, vendar ne tisti ki majo Siol tv kot samostojno storitev ( na naše vprašanje zakaj je tako, nismo dobili odgovora) |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
novosti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:50.