|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Lep pozdrav
Zdele mi je na ekanu zmrznla slika in je napisalo no data could be fetched. Resetiral sem vse mozno tko da to ni problem saj se s tem nič ne popravi. Na vrhu mi napiše da išče nek url in ga ne najde. Lahko kdo preveri? username: nbacic |
|
|
|
||
|
![]()
Tud pri men je vrglo vse ven.Na tehnično pomoč že čakam 45 minut,pa so še vsi zasedeni.To je res planet za znoret.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem jih dobil. Baje jim je strežnik dol padu al nekaj takega. Delajo na tem in bodo poštimal čim hitreje se bo dalo. Tako so rekli, ne zdaj mene napadat.
|
|
|
|
||
|
![]()
Že deluje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam že tudi 14 dni probleme s tv-jem. Vsak dan je treba resetirat amino, ker mi napiše no data could be fetched. Resetiram in je ok, ampak vsak dan?? V čem je tu problem?
|
|
|
|
||
|
![]()
Nadgradnja storitev televizija in telefonija
Spoštovani naročniki! Obveščamo vas, da bo v petek, 9. februarja 2007, med 6. in 12. uro, potekala nadgradnja SiOL-ovih storitev televizija in telefonija. V tem času so možne manjše motnje v delovanju storitev. Opravičujemo se vam in vas prosimo za razumevanje. http://storitve.siol.net/delovanje-o...ica/n/480/683/ za danes je obvestilo, ... ostale napovedi del: http://storitve.siol.net/delovanje-o...ica/n/463/683/ za pomoč pa se obrni na storza ali eewota, ali piši mail info@siol.net ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pri nas je popolnoma identična težava že 3 dni.
Na številki 0801000 je nemogoče priti do prostega operaterja. |
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni vsakič, ko pridem do radijskega prog. napiše "No data could be fetched for this url 011" in moram potem stisnit OK, če hočem naprej s programi.
Imam Amino 103 (zaenkrat) |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Verjetno ni playlista popravljena. Koker sem zadnjič opazu je blo nekaj stvari pri radiu prestavljeno. Saj bodo zrihtal. Včasih traja (nedoločen čas).
|
|
|
![]() |
Značke |
data, fetched |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
No data could be fetched from this URL (011) !!! | mhoc | SiOL TV | 4 | 22.12.2006 00:09 |
no data could be fetched ... | eduardo | SiOL TV | 4 | 23.10.2006 07:18 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:47.