|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Od včeraj (12.4.) ne deluje Siol TV plus (k sreči deluje Siol TV, ki ga do sedaj nisem uporabljal). Menim, da bi bilo zelo dobro, ko bi na Siolovih spletnih straneh (pomoč uporabnikom) objavljali informacije o motnjah oz. nedelovanju storitev, da ne bi bilo treba po 30 minut čakati na prostega operaterja, da to pove.
|
|
|
|
||
|
![]()
Na servisnih straneh lepo piše kdaj bodo motnje sam malo je treba pobrskati po siolovi strani.
|
|
|
|
||
|
![]()
sej lahko poslušaš obvestila o delovanju omrežja, kjer je povedalo da je tam težava in lahko mirno odložiš slušalko.
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, malo je treba poiskati. Ravno o tem govorim. Takšne informacije so za uporabnike pomembne in bi morale biti vidne brez kakšnega hudega iskanja.
@fazan: Sicer pa že nekaj časa gledam informacijo o spremembi DNS naslovov in nič drugega. @Breskva: Tudi tisto devetko sem pritisnil in poslušal informacije o omrežju, vendar niso povedali nič drugega, kot da prihaja občasno do motenj pri telefoniji. Če pa je kdo našel informacijo o (ne) delovanju Siol TV plus, pa mi naj pošlje link. Jaz nič takšnega ne najdem. |
|
|
![]() |
Značke |
nedelovanje, obveščanje, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV - Nedelovanje dolocenega programa | klemenr | SiOL TV | 7622 | 15.01.2021 12:44 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Nedelovanje interneta in Siol TV | bobo72 | SiOL TV | 6 | 27.02.2007 16:43 |
Nedelovanje SIOL TELEFONA | sr@nje | O storitvah | 13 | 02.10.2006 12:31 |
Nedelovanje SIOL TV | JLap | SiOL TV | 48 | 01.09.2006 17:18 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:45.