|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Odločil sem se da spremenim paket in sicer preidem iz paketa Trio Neomejeno na paket Siol Internet in Siol Telefonija. Zanima me kakšen je postopek, ali obdržim v novem paketu varnostni paket brezplačno, popust na zvestobo (10%) in promocijo brezplačnih klicev v Telekom omrežju pri telefoniranju do oktobra 2009.
|
|
|
|
||
|
![]()
Varnostni paket- DA (vezan je na internet)
Popust na zvestobo- odvisno od tega, ali je to nov (program zvestobe), ali stari popust. Če je novi, potem boš izgubil 150 točk in s tem morda 10%, odvisno tudi od tega, koliko časa si že naš naročnik. Če je stari pa ostane. Brezplačni klici - mislim DA, preveri na 080 8000/2. |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me še kakšen je postopek oziroma kako odjavim eno telefonsko številko, ker imam dve.
|
|
|
|
||
|
![]()
Telefonsko številko odjavite tako, da pošljete pisni dopis na:
Urejanje naročniških razmerij za SiOL storitve (Administracija): TELEKOM SLOVENIJE za ONRIS Stegne 19 1000 Ljubljana fax: 01/5006593 |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala za odgovor, vprašal bi še kje in kako naredim spremembo iz paketa Trio Neomejeno na paket Siol Internet in Siol Telefonija.
|
|
|
|
||
|
![]()
oddate naročilo preko spleta.
|
|
|
![]() |
Značke |
internet, neomejeno, paketa, postopek, prehoda, siol, telefonija, trio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Trio paket-uporabljal 5 mesecev, sedaj mi pa rečejo, da ga ne morm več | ssheikh1 | SiOL TV | 8 | 06.03.2009 20:19 |
Internet počasen po priklopu SIOL TRIO | drakeSLO | O storitvah | 2 | 26.10.2008 00:31 |
Siol telefonija neomejeno | genius66 | SiOL telefonija | 3 | 01.10.2008 12:06 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:22.