|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
1. Siol tv: danes sem prižgal tv,gledam 10 min nakar mi javi napako.Napiše mi da bom preusmerjen v varni način.Sedaj pa zmeraj ko prižgem tv mi javi napako,če pa dela pa dela samo v varnem načinu!
|
|
|
|
||
|
![]()
Prosim sporočite mi uporabniško ime na ZS, prav tako, mi prosim sporočite:
1. ali se napaka pojavlja pogosto? 2. ali ste med temi 10minutami počeli kaj 'posebnega' (menjanje kanalov, prebiranjem novic, gledali film sposojen v videoteki) ali ste dejansko samo gledali nek določen kanal? 3. ali se je sioltv nalagal v nedogled in je bil potreben reset stb-ja? Isto velja za ostale, ki vas preusmerja v 'varni način'. |
|
|
|
||
|
![]()
Meni se je danes naredilo drugič:
Naročen imam standard paket. Sagemu poči film, na displayu kaže vedno en in isti kanal (trenutno 3). Z daljincem se lahko vozim in gledam vse programe ( iz mega paketa). Dokler Sagema ne resetiram, tako ostane.... Verjetno bi bila dobrodošla info, kako lahko Sagema spravim v tak način kontrolirano (da mi ni treba čakat, da mu poči film) . lp |
|
|
|
||
|
![]()
Bom kar jaz odgovoril, ampak zase.
1. Napaka se pojavi v povprečju 1x na dan, dalj ko dva dni brez resetiranja ni zdržalo. 2. Napaka se po večini pojavi med premikanjem kanalov, ko si iščem kaj bi gledal. Vendar pa se mi je vsaj 3x zgodilo tudi med izbiranjem filma v HBO Digitalu, ali pa Videoteki. 3. Po večini je napaka sledeča: med gledanjem, predvsem ko bi se moral pojaviti trak z informacijami o programu, se pojavi znak za nalaganje in se naprava zablokira. V povprečju 2x na teden pa se zgodi tudi, da se STB nalaga v nedogled. Zanimivo je tudi, da se mi naprava skoraj nikoli ne postavi v varni način, tudi recimo, ko javi da se bo. Nadvse hecno pa je, da se te napake pojavljajo samo meni z novim sinopejem. Sestra, ki ima v isti hiši in nekoliko starejši napeljavi svoj paket, ima še stari sinopejev modem IN NOBENIH PREJ OMENJENIH TEŽAV. |
|
|
|
||
|
![]()
pa uporabniško ime na ZS?
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imaš še sagemov modem? Jaz sem imel na sagemovih jajcih od modema čisto enake probleme. Potem sem enih 20x klical na help desk in potem so mi končno modem zamenjali za sinope-ja. Sedaj dela vseskupaj brez kakršnih koli problemov. Trkam na les-TOK TOK...
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ta težava je prisotna tudi na Amino komunikatorjih. Vsak dan se vsaj enkrat zresetira komunikator ob menjavanju kanalov. Po mojem je vzrok v EPG-ju, saj takrat tudi ne prikazuje podatkov o programu.
Jaz sem se že navadil in vzel ta pojav v zakup, medtem ko se punca vsakič začne dreti "j*bem ti ta glup siol tv bedast" ![]() Danes dobim nov komunikator Sagem, ki ga bom kupil preko Bolhe, pa da potem vidim to vesolje doživetij ![]() Me zanima kakšni so potem morebitni vzroki za težave, ker "stari komunikator" ne bo mogel biti več kriu ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
danes, dela, deluje, nič, problem, siol, vredu |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ukinitev izbire siol tv in siol tv+ | sori | SiOL TV | 67 | 06.01.2009 14:54 |
Siol telefonija | rockytmin | O storitvah | 28 | 15.02.2008 19:56 |
Siol tv problem | odlicno | SiOL TV | 0 | 01.03.2007 17:11 |
Siol Voip Problem | SloCop | O storitvah | 4 | 11.09.2006 16:46 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:53.