|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Imam težavico in sicer ne predvaja mi tekoče video tudi adio ne na internetni strani www.vimeo.com, kjer imam naložen video.Ne predvaja tekoče če tudi izključim HD predvajanje. Na youtube mi predvaja vse ok! Imam zadnji flashplayer naložen tak da res nevem kaj bi naj bilo narobe!? Prosim, če mi kdo ve pomagati! |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi men šteka ampak samo pod HD, drugače je tekoče, sem pomislil, da je mogoče sistem prešvoh oz.grafična.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem tudi pomislil na grafično samo nevem zakaj mi potem isti format ki je naložaen na disk predvaja tekoče. Ta isti format sem tudi naložil na vimeo.com pa kot rečeno ne gre kot bi trebalo..
|
|
|
|
||
|
![]()
Problem je bil ker je preveč obremenjen procesor ob predvajanju videa
|
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ponavadi šteka, če nalaganje zaostaja za predvajanjem.
|
|
|
|
||
|
![]()
sem nastavil dns strežnike (kot za youtube) na 208.67.222.222 in 208.67.220.220 in mi ne šteka sploh
|
|
|
|
||
|
![]()
slowhand, kako se nastavi strežnike?
|
|
|
|
||
|
![]()
http://theos.in/windows-xp/free-fast...s-server-list/
spodaj na strani si pa izberi ustrezen sistem in sledi navodilom kako se spremeni dns (pred spremembo si zapiši trenutne nastavitve,da si lahko povrneš prvotno stanje - običajno je nastavljeno na avtomatsko pridobivanje dns naslova) |
|
|
|
||
|
![]()
Na mojem prenosniku dela.. Moram še probati od punce, če bo delalo. Vsaka ti čast Slowhand, hvala!
|
|
|
Značke |
predvaja, tekoče, videa, vimeocom |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
HDV formata mi ne predvaja tekoče?! | simon7426 | Računalništvo in internet | 5 | 31.08.2009 19:51 |
AVCHD formata mi ne predvaja...?! | simon7426 | Računalništvo in internet | 20 | 31.03.2009 19:11 |
Problem z dodajanjem google videa na blog | b1e2n3i4 | Blogi | 3 | 29.01.2007 08:33 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:38.