|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Nazadnje ko sem uporabljal naglavne slušalke sem po pomoti stopil na USB-kabel in ga izvlekel iz USB porta. Ko sem ga poskušal vstaviti nazaj, pa me je vedno opozorilo, da naprava ni zaznana. Ma kdo kak nasvet? Hvala!
|
|
|
|
||
|
![]()
če je kabel,vtikač in vtičnica preživelo to telovadbo,pol ti ostane samo še spedenat winse,da bodo zadevo spoznal
usb deview je en tak program,ki pomaga pri takih zadevah (aktivne in neaktivne usb naprave) lahko pa enostavno narediš sistem restore,pa bo najbrž kej iz tega |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, opazil sem, da je moja naprava neaktivna, ampak ne vem, kako jo stem programom aktivirati. Glede restorea pa mi na 7 ni povsem jasno kako se naredi.
|
|
|
|
||
|
![]()
za sistem restore
http://www.technospot.net/blogs/how-...and-windows-7/ v usb deview desni klik na vrstico izpisa tvoje naprave (usb headset al kej tacga) pol pa v spustnem meniju izbereš ustrezno akcijo če izbereš uninstal moraš potem komp restartat (še prej prklop slušalke),pa bo sistem najbrž sam ugotovil,da je nekaj novega gor če nobena od opcij ne deluje,pol pa še sistem restore udar |
|
|
|
||
|
![]()
Glej, jaz vem kako najti system restore, ne vem edino kako ga uporabiti, ker pri xp-ju si lahko datumsko nastavil restore, zdaj je pa vse nekam čudno po dogodkih.
|
|
|
|
||
|
![]()
ne vem kaj je tu čudnega
restore point se nardi ob zadnjih posodobitvah ali nalaganju kakega programa si kaj takega mel po "strokovnem" odklopu slušalk ? |
|
|
Značke |
delajo, naglavne, slušalke |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nokia problemi/nasveti/pomoč | nbadrafter | Mobilna telefonija | 232 | 05.07.2013 10:04 |
Slušalke | HOLLAND | Računalništvo in internet | 3 | 12.03.2008 21:03 |
slušalke za radio | alfonz | Hi-Fi in elektronika | 2 | 21.12.2007 16:40 |
Slušalke | Žuža | Hi-Fi in elektronika | 4 | 21.02.2007 16:50 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:08.