|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
imam 2 računalnika in en tiskalnik. Kako bi iz obeh računalnikov tiskal na ta tiskalnik? Naj pa omenim, da je prvi računalnik povezan na modem, drugi pa na router. Na routerju je en usb port. Tudi tiskalnik uporablja usb port. Moram tiskalnik priklopiti na router ali na računalnik. Naj še omenim, da en računalnik uporablja XP-je SP3, drugi pa Visto Ultimate 64 bit. Router je Belkin N+ Wireless storage gigabit networking, ima: - 4 Computer/Wired Device Ports - USB Port - Modem Port Lp |
|
|
|
||
|
![]()
poveži oba računalnika na router in daj na enem računalniku tiskalnik v skupno rabo
|
|
|
|
||
|
![]()
Drugače ne gre? Da je en komp na modemu en na routerju?
kaj pa lahko na router priklopim tam ko ma USB port? |
|
|
|
||
|
![]()
poglej v navodila zakaj je ta usb, verjetno je za hdd
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja za HDD je. Hvala vseen.
|
|
|
|
||
|
![]()
poveži oba računalnika v router, ker res nima smisla, da maš enga na modemu, ker s tem nč ne profitiraš
|
|
|
Značke |
računalnika, tiskalnik |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Tiskalnik se noče prižgati - strela | lp1 | Računalništvo in internet | 7 | 18.06.2009 23:13 |
Hlajenje računalnika | Debelinko | Računalništvo in internet | 11 | 30.03.2009 20:17 |
Tiskalnik - samo moj | Burja | Računalništvo in internet | 18 | 26.04.2008 20:05 |
Zagon računalnika | jancrom | Računalništvo in internet | 8 | 13.03.2008 07:32 |
Računalnika ne videta med sabo | bobi02 | Tehnična pomoč | 11 | 27.01.2008 18:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:13.