|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
za skozi bog ne naložz viste se ti splača ptrpet še 1 leto z XP ker bodo drugo leto bol dodelane viste premisli malo prek k naložiš visto
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja ka mi bojo XP, če mam zdle tak komp, da mi ga XP-ji sploh izkoristit ne morejo. Aja, pa pr XP-ju tud rabiš potrditev diska pa driverje pa vse...
|
|
|
|
||
|
![]()
Sam sem v HPjevem notesniku moral v biosu nekaj izklopit. Pa zdejle točno ne vem kje že in kaj, je pa šlo nekaj okol diska. kako ima Hitachi pa ne vem, mogoče boš našel na njihovi spletni strani, al pa najboljš, kot so ti že svetoval, pokliči na servis -sem šel prav pogledat v notesnik:
- Bios, - System Configuration, - Device Configuration, - SATA Native Mode, sem moral prestavit iz Enable na Disable - potem je prepoznal disk in omogočil instalacijo. Na moj klic so se v Ljubljani na servisu odzvali zelo prijazno, mi uredili računalnik v 20 minutah in nič računali (sam sem odstranil FreeDos in naložil XP, mi pa ni deloval internet, vse ostalo je delovalo OK, zato so nadgradili Bios, sam ga nisem nadgrajeval, ker je notesnik v garanciji). Zelo pošteno in korektno. |
|
|
|
||
|
![]()
Skini GParted LiveCD in sformatiraj disk tam.
Tako highly advanced OS in niti nima zmožnosti particioniranja pred inštalacijo? omg... |
|
|
|
||
|
![]()
ZeriX ne govor neumnosti, seveda ima možnost deljenja diskov sam je treba prej driver naložiti in/ali spremeniti BIOS nastavitve. Če je problem v BIOS ga tudi z GParted ne moreš razdeliti.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kakšen je to sploh OS FreeDos?
|
|
|
|
||
|
![]()
Pač open source(?) varjanta M$ DOS.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Kaj so pa kaj rekli kaj na servisu? Je treba pri vseh notesnikih te serije nadgraditi BIOS, da dela internet ali kaj? |
||
|
|
||
|
![]()
Smo že porihtali. Junaki pr ComTronu mi niso diska ne elektriko priklopli
![]() ![]() |
|
|
Značke |
inštalacija, nov, računalnik, viste |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ponovna namestitev Viste | markokov | Računalništvo in internet | 2 | 03.02.2008 13:50 |
računalnik zanič ali moja napaka? | firemen | Računalništvo in internet | 36 | 28.11.2007 17:20 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:13.