|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Netbook Acer Aspire One kupljen preko ugodnosti za naročnike imam na servisu. Razlog fuč baterija. Zdej je že mesec mimo in nič ne kaže , da bo kaj v kratkem prenosnik pri meni. Pri pregledu potrdila o prevzemu aparat sem zasledil da naj bi bila možnost nadomestne opreme...vendar mi je gospa na mobitel centru kar napisala "ne želi". zdej me zanima ali imam pravico do nadomestnega prenosnika v obdobju ko je aparat na servisu? ali to sploh mogoče? in če je možno kakšni so stroški? Mini prenosnika potrebujem tudi za službo...in zdej bi ga res nujno potreboval pri sebi. če kdo od siolovcev ve kaj več o tem? hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Najprej poglej, če niso že zamudili roka, v katerem bi morali zadevo zrihtati. Če so, si upravičen do zamenjave računalnika.
Škoda tudi, da si uveljavljal reklamacijo, ne pa stvarne napake. V določenem času po nakupu (katerekoli stvari, ki ima garancijski rok) si namreč upravičen do uveljavljanja stvarne napake, ob tem pa ti izbiraš obliko nadomestila: popravilo, zamenjava artikla ali povrnitev celotne kupnine. Škoda, da mnogo ljudi tega ne ve. Več podatkov o tem najdeš v Zvezi potrošnikov Slovenije. |
|
|
|
||
|
![]()
45dni je max.rok, po tem lahko zahtevas jasna pojasnila oz. nov artikel.
|
|
|
|
||
|
![]()
monitor mi je začel delat samo v negativu probal sem z recovery in vsem ostalim pa ne gre
|
|
|
![]() |
Značke |
acer, aspire, info, servis |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prenosni računalnik Acer Aspire One pomoč!!! | pushte | Računalništvo in internet | 3 | 15.02.2009 01:54 |
telekom acer aspire | fazan | Tehnična pomoč | 0 | 07.12.2008 11:40 |
menjava grafične ( acer aspire 9800 ) | Tomßa | Računalništvo in internet | 3 | 31.08.2008 21:46 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 13:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:14.