|
||
|
![]()
Zdravo
Sagem stb sem moral nesti na servis in sicer sem ga oddal 13.07.2009 na Mobitel centru (ki ga pol pošljejo na RAM 2 servis), do danes še ga nisem dobil nazaj. Stb ni več v garanciji ampak vseeno me zanima kako je s tem, ali lahko tak dolgo servisirajo! lp |
|
|
|
||
|
![]()
pomoje da nemorjo...je en določen rok po katermu ti morjo novga zagotovit...se mi zdi da je to 45 dni.
|
|
|
|
||
|
![]()
45 dni velja, če je zadeva v garanciji.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tako je, kot ste napisali. Rok za vrnitev naprave iz servisa je 45 dni. Pa ste dobili kako potrdilo o oddaji STBja na servis, mogoče kak nadomestni komunikator?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
4 mesece na servisu.Če je v garanciji vem da je rok 45 dni, kaj ko pa ni več v garanciji! |
||
|
|
||
|
![]()
Pa v mobitel center ste že kaj klicali/obiskali?
Svetujem, da to naredite, če še niste, potem pa mi na ZS sporočite (up. ime, kateri mobitel center). |
|
|
|
||
|
![]()
Jutri zjutraj bom poklical mobitel servis, da vidim kaj se dogaja.
Če prav razumem bi moral stb vseeno dobit v 45 dneh čeprav ni v garanciji. |
|
|
|
||
|
![]()
Poglej še na servisnih straneh ali ti obračunavajo "dnevni najem komunikacijske opreme".
|
|
|
|
||
|
![]()
Ena moznost je da si se dogovoril da obdrzis nadomestni STB. Pri meni je bilo tako ko sem na servis odnesel napajalnik za STB.
|
|
|
![]() |
Značke |
ram, servis |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
kratka vprašanja, nasveti, predavanja ... | kalin | Gospodarstvo | 176 | 29.10.2009 19:39 |
Servis za miško | spominiy | Računalništvo in internet | 6 | 22.04.2008 14:33 |
Servis - garancija | jurka | Avtomobilizem | 8 | 13.10.2006 20:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:14.