|
Hi-Fi in elektronika elektronika, audio za poznavalce, glasbena oprema, ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Na tem področju sem popolnoma mimo
![]() klavdija |
|
|
|
||
|
![]()
Sestra ma plazmo, 50 al 52 inčno in je super.
Pa to dela...Pomoje ni nevem kaj razlike. Jz sm za plazmo! Drugače je pa Toshiba eno novo tehniko ven dala...poglej tudi tisto |
|
|
|
||
|
![]()
Sm za LCD zarad cene
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Aja Gorenje LCD duagonala 92 cm je okol 220k sit
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() --------------------------------- Znasˇ, ko sam ja? Ja sam Kovacˇ! |
||
|
|
||
|
![]()
No, no, žaljiv pa ni treba biti. Denarja ne mečem stran zaradi izgleda ??? Rada bi le kvaliteten TV. Ne vem kaj ima dolgcajt tu zraven. Ker se mi o zadevi ne sanja pomeni, da je ne potrebujem ? Maš pa čudno filozofijo. A tebi se je že ob rojstvo o vsem sanjalo ?
Kaj je narobe s tem, da kupujemo nov TV in preko foruma nabiram informacije kaj je najboljše ? Po moje je pa tebi dolgcajt ![]() klavdija |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() klavdija |
||
|
|
||
|
![]()
Plazma ima življensko dobo 10000ur, potem pa barve zbeldijo. LCD pa tega nima. Js bi ti rajši priporočal LCD. In če imaš možnost pojdi v Nemčijo iskat. Večja izbira, nižje cene in garancija je 3 leta, LCD pa ti zamenjajo tudi za 1 zanič piksel (Pri nas ne vem če. Pri monitorjih je za tiste bolj poceni modele ene 3 piksle al kolko?).
___________________________________ Vem, da nič ne vem! Eni niti tega ne vejo! |
|
|
|
||
|
![]()
How long do plasma screens last? Do they ever wear out?
The brightness of any plasma screen will diminish gradually over time. This is measured in terms of "time to half-brightness", for which your Plasmavision® screen is rated at 30,000 hours (UK adult TV/video viewing = 17 hours a week, Office of National Statistics April 2002). http://www.fujitsu-general.co.uk/plasma/home/faqs.asp How many years do a plasma tv display has for its lifetime? With average viewing of 4-6 hours per day, the plasma will reach its half brightness level in 12-17 years. That is very similar to a conventional CRT. http://www.plasmatvbuyingguide.com/p....html#12171806 Tako da, kar se življenjske dobe tiče, ni nobene panike. [} ![]() ******************************** When you go down, you go down with me! |
|
|
Značke |
lcd, plazma |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:27.