|
||
|
![]()
Rada bi si inštalirala Windows Vista. Pa sem se znašla pred uganko
![]() ![]() Business Homebasic HomePremium Ultimate Homebasicn Businessn Starter |
|
|
|
||
|
![]()
Ali govorimo o legalni razlicici? Ce legalno kupis Win Vista (kar sploh ne vem ce je za domace uporabnike ze mozno), potem moras vedeti kaksno razlicico imas.
Ce pa govorimo o piratski razlicici, pa je tole napacen forum za taksna vprasanja. Glej http://forumi.siol.net/showthread.php?t=4863 |
|
|
|
||
|
![]()
tut tist "Za vsako stvar je sistem spraševal za dovoljenje." se da onemogočt.
To je pa tut res, da Winodws VISTA še nisi mogla kupt. (to bo mogoče šele 31.januarja) Pa pr visti še ne pomen da maš piratsko verzijo, če namestiš drugo, k si jo kupu. Lahko namestiš windows brez serijske za 30 dni (kerokoli verzijo) sam pol ti bo pa začel težit za serijsko. |
|
|
|
||
|
![]()
Dobila sem jo od prijateljice, ki ima licenco. Njen mož jo je pa dobil kot poslovni partner firme. Vindows ne sprašuje po registraciji ali da bi kaj pisalo o napačni serijski številki. V bistvu se gre za to, da kar koli se premika ali kopira, je tečen z vsakim spraševanjem in potrditvijo.
|
|
|
|
||
|
![]()
zdle ti to na pamet govorim-prbližn neki tacga je:
control panel\User accounts\User account control\ in tle odstran klukco...... nato OK in pol pa reset kompa...... |
|
|
|
||
|
![]()
Glej, od našega računalničarja v firmi sem lih danes slišal o Visti - jo je instaliral in je kup komplikacij, precej dela z instalacijo, druverji, dovoljenji, pa vsake pol leta bo treba nekaj dopolnjevat licenco, tako da je po domače rečeno - en sh***.
Raje ostanimo na XP, so preizkušeni in vse klapa, Vista pa kaj drugega kot šminka za navadnega smrtnika itak ni. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Z vsakim dnem me bolj prisiljujejo, da bom uporabljal izključno Linux. Ali je to začetek konca dominacije Microsofta?
|
|
|
|
||
|
![]()
Definitivno !
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sem jih sprobal, ampak zaenkrat so XP boljšiiiiiiiiiii ![]() ![]() |
||
|
Značke |
vista, windows |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Bluetooth v Windows XP SP2 | JohnnyEnglish | Mobilna telefonija | 0 | 07.02.2005 20:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:41.