|
||
|
![]()
Vklučil sem Wlan na modemu in mu določil da se lahko gor priklopi moja nokia N95 (Vpisal sem mu MAC adreso) Lučka gori da je vklopljen N95 najde omrežje lepo vpišem kodo se konekta vendar podatki se ne pretakajo. Kaj je narobe? Drugeg WiFi nimam da sprobal vendar internet drugače deluje sicer ga imam priklopljenega preko ruterja (ki pa na žalost ni možnosti Wlana) TV tudi deluje prav tako Telefon.
Mi lhko kdo pomaga ali je potrebno še kaj nastavit na modemu. Drugače sem s telefonom se poskušal že priklopit tudi na druga WiFi omrežja in dela BP. Tako da je težave nekaj pri meni v modemu. Hvala! |
|
|
|
||
|
![]()
Težava je v kompatibilnosti telefonov Nokia in Sinope. Zaenkrat ni nobenega "workarounda".
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Torej ni rešitve raz da kupim ruter z WiFi jem...
|
|
|
|
||
|
![]()
Pravzaprav je tako. Smo pretestirali zadevo tu na našem sinopeju in je tako, da internet in pošta deluje....ne deluje pa VoIP številka preko siol komunikatorja... Kaj točno si ti hotel uporabljati na Sinopeju?
lp |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
@Urban, zakaj pa do tega prihaja, nasploh je čudno da za nekatere funkcije dela, za druge pa ne. Kaj pa drugi usmerjevalniki delajo dobro(Linksys WRT54)?
|
|
|
|
||
|
![]()
@DzaroG: smo pretestirali z Nokio N95 in internet (+pošta) dela BP....se bo verjetno malo treba z nastavitvami poigrat...
@Deflektor: problem je v kompatibilnosti....zaenkrat smo našli samo WiFi od Nokie, ko poizkusiš laufati VoIP preko Sinopeja...za ostale usmerjevalnike pa ne morem trditi, ker nismo nikoli preizkušali....tu ti lahko pomagajo ostali uporabniki foruma. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Predvideval sem da so tu do neke mere stvari narejene po standardih, da so kompatibilne med sabo, očitno še ni povsem tako
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sploh se nimaš kaj velik za igrat lahko zakleneš samo na določeno mašino v mopjem primeru nokio ali pa pustiš odprto... Nvem zakaj se vsepovsod lahko priklopim brez problema in tudi dela tu pa se priklopim do podatkov pa ne pridem. vse stoji... Povej mi kako ste imeli nastavljeno da je delovalo... Sej samo par nastavitev... |
||
|
|
||
|
![]()
Mi imamo WPA nastavljeno. To je vse...pa DHCP je vklopljen.
lp |
|
|
![]() |
Značke |
innokia, n95, sinope, wlan |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Sagem Fast vs Sinope WLan | XORO | O storitvah | 1 | 07.08.2007 16:33 |
težave z Sinope modemom | tommyboy7 | Tehnična pomoč | 5 | 24.03.2007 19:03 |
adapter za modem - ali ga lahko uporabim za Sinope? | fazan | Tehnična pomoč | 3 | 03.01.2007 10:56 |
Sinope ali Sagem? | schnapsi | Tehnična pomoč | 12 | 14.12.2006 21:36 |
Sinope - kdaj spet? | schnapsi | O storitvah | 1 | 05.12.2006 15:03 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:53.