|
||
|
![]()
Tuki mam stalne probleme z netom. Drgač mam povezan router v modem. Sam pol pa kr naenkrat crkne. In povežem direkt v modem. Dam vzpostavi povezavo....NČ!!!
Pol resetiram modem ene 100× z reset knofom. Pa nč.... Sm klicu na siol pa so kao neki posodobil frimware, pa še zmer isto. Pol pa kr na enkrat dela za neki cajta pol pa spet nč. Na modemu pa takrt k dela, gorijo lučke LAN, WAN, PWR... In pol spet dela in ne dela..... Modem Ganymede 822+, paket ADSL2 10Mb/768Kb A lohk koga prosm za nasvet kaj nardit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ej to se tut men občasno dogaja in nima veze z routerjem.
Jst ponavad sam modem ugasnm za neki cajta in pol dela. |
|
|
|
||
|
![]()
a modem je pa 100% dobr ?
sej nimaš opreme zato,da jo boš stalno neki resetiru.... naj zamenjajo zadevo...če je že s samo linijo vse v redu... |
|
|
|
||
|
![]()
ja sej sm klicu, pa mi vedno rečejo...probite še enkrat, pa če ne bo delal, pa pokličte da pridemo pogledat....nasvidenje....
Nej grejo nekam....tehnična podpora...moj K U R A C!!! |
|
|
|
||
|
![]()
Si lolek...
Pokličeš, zahtevaš menjavo modema, saj je po novih pogodbah modem last telekoma in ne več tvoja last, če je pa tvoja last pa si na žalost si sam kriv ker nisi podpisal nove pogodbe. |
|
|
|
||
|
![]()
Dragi uporabniki siola že nekaj let spremljam te pritožbe glede siola kako ste ne zadovolni z njihovimi storitvami. Po drugi strani pa vas siol vseeno prepriča z novimi storitvami da jih ima vedno več uporabnikov. Kje je potem tu smisel za sklenitev pogodbe z tem uporabnikom jaz imam že pet let istega internetnega ponudnika in morem reč da do danes ni prišlo do enega izpada ali da sem moral klicat na center pa imam tudi zelo hiter internet.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
@Sebaboy
Mene Siol ni prepričal, prepričala me je položnica za internet (dial-up). In če nimaš možnosti priklopa na cenejši internet (T2) potem ti ne preostane nič drugega kot ta oderuški ponudnik siol. Lp, Sašo. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
netom, problemi, stalni |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Problemi pri P2P programih | crush | Tehnična pomoč | 15 | 04.01.2008 10:39 |
Problemi S Tv Komunikatorjem | janja104 | Tehnična pomoč | 3 | 27.12.2007 14:04 |
Kako spremeniti Frame Rate (FPS)? Problemi z sliko in zvokom | demetrij | Računalništvo in internet | 8 | 21.10.2007 17:58 |
Problemi z zvokom | Cowan | SiOL TV | 6 | 09.02.2007 16:29 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:44.