|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam 256 MB USB ključek.
Uporabljam ga kot nekakšen arhiv: kup TXT datotek in JPG slik. Vse skupaj zasede okoli 150 MB. Ko želim dodati nekaj novega, mi win xp napiše, da na ključku ni prostora. Ko popravim neko obstoječo TXT, dodam še nekaj KB podatkov, gre vse brez težav. Pogledam kapaciteto: zasedeno 153 MB, prosto okoli 97 MB. Prosim za nasvet. Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
pogosto brisanje in nalaganje naj bi malo zbegalo zadevo
uporabi defrag - četudi javi,da tega pogona ni potrebno defragmentirati |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
ekola, prebrskal sem moj arhiv (takrat sem še bil "bog in batina" na forumu) in kopi/paste ![]() ![]() ugibam in špekuliram:
ne pozabi: v vsak podimenik lahko zapišeš neomejeno število datotek ali novih podimenikov ![]() ![]() povej, če sem zadel LOTKA oz. če je kaj pomagalo ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
lotko,sedmica in pivo...preverjeno
![]() ![]() ![]() včasih se pozabi na osnovne zadeve... |
|
|
|
||
|
![]()
Paganini - obetaven nasvet.
Imam le vprašanje: ko na mojen ključku pogledam 'lastnosti', vidim le FAT datotečni sistem. Ali to pomeni FAT16? |
|
|
|
||
|
![]()
yp
če ga ponovno formatiraš,si lahko izbereš fat32,vendar zgubiš nekaj prostora |
|
|
|
||
|
![]()
kakor je že napisal slowhand, FAT pomeni FAT16
![]() na začetku je bil le FAT (File Allocation Table - unikum za windows ![]() če pogledaš na http://www.microsoft.com/technet/pro....mspx?mfr=true ali če v brskalniku sprožiš iskanje "fat32 vs fat16" dobiš kup zadetkov o tem FAT?? sistemu. na tvojem mestu bi zadržal FAT (FAT16) sistem, saj je za velikost do 256 MB najboljša izbira ![]() ne pozabi, da omogoča tudi dolga imena datotek ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Uspelo mi je !!!
Tisti Paganinijev nasvet je naredil prostor na ključku. Hvala za vso pomoč. |
|
|
Značke |
ključek, prostor, usb |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prostor za spletno stran na siol serverju. | Rocky__ | O storitvah | 13 | 26.01.2009 20:15 |
Prazen prostor na disku | Problems 24/7 | Računalništvo in internet | 14 | 02.08.2008 22:07 |
Siol web prostor + lastna domena | ramones | Tehnična pomoč | 0 | 04.04.2008 10:31 |
Kratka vprašanja, info, seminarske, ankete ... | veska | Izobraževanje in šola | 94 | 27.03.2007 12:43 |
Prostor na ftp strežniku | Calimero | O storitvah | 6 | 10.11.2006 09:44 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:37.