|
||
|
![]()
Že drugi dan imam težave z gledanjem Siol TV. Na ekranu Tv-ja je opozorilo "no data could be fetched......".
n krat sem resetiral modem in Aminota, vendar zadeva ne deluje. S fanti na 0801000 sem premlel že vse mogoče variante a zadeva ne potegne. Nazadnje sem preverjal vtičnice. Vtičnica "1" kjer je priključen ethetrnet dela brez probelma (interne laufa), vtičnica "3" s Siol TV pa utripa in utripa tudi, ko je kabel odklopljen. Video: http://www.youtube.com/watch?v=fKLvmT2k37c Ali je možno, da je šel modem oz. čip ,ki usmerja promet na vtičnice. Kje zamenjam modem? LPM; |
|
|
|
||
|
![]()
In če TV komunikator priključiš na vtičnico 4? Ponavadi je tudi ta nastavljena na TV.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem poizkusil. Ne dela.
LPM; |
|
|
|
||
|
![]()
Aminota nesi v najbližji Mobitelov center na preizkus, če deluje. In, če tam ne bo deloval pokliči 080 8000, da ti pošljejo Sagemov TV komunikator in aneks za 2. leti, (to lahko storiš v vsakem primeru - tudi v primeru, da Amino deluje), če pa Amino tam deluje normalno pa pokliči še enkat 080 1000, da pride na dom rajonski tehnik zamenjat modem.
|
|
|
![]() |
Značke |
modemu, problem, sinope, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Sinope 568 problem s serverjem | BekaXP | Tehnična pomoč | 4 | 11.04.2009 09:09 |
Sinope problem | TrioSiol | Tehnična pomoč | 2 | 07.04.2009 17:18 |
SIOL samo preko SINOPE | bostjan67 | Tehnična pomoč | 0 | 20.10.2008 16:10 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:14.