|
||
|
![]()
Prepričan sem da se je že marsikdo znašel pred podobnim problemom.
Pozabil plačat par računov in spomnijo me tako, da SiOL TV pač ne dela več; je**ga je pač tako, tudi telefon ne dela - tud prav... Ker imam trojčka imam tud internet - ta pa začuda dela. zato tole tudi lahko pišem. Najbrž je trdo telekomovo jedro še vedno ločeno od SiOlovih storitev... Ampak to sploh ni tema, ali mogoče izgovarjanje ... Kriv sem sam, ker nisem plačal... pa kje hudiča so te položnice ???? - papirji se pač založijo; grem pogledat na servisne strani - tam so zbrani vsi podatki ... a ne jok brate - tu pa ne ker je račun blokiran... Predlog Telekomu: če že so te servisne strani, bi lahko bile dostopne še kak dan po tem ko mi blokirate račun. Hitreje in lažje bomo skupaj rešili problem. Tako pa moram potem gnjavit referentko po telefonu - da mi pove tisto kar piše v meni nedostopnih servisnih straneh |
|
|
|
||
|
![]()
A jih ne dobivaš tut po e-mailu? Jaz jih, verjetno sem moral kaj obkljukati za to, malo poglej.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozabil plačat par računov ...( kolk mesecev...)
Saj ti je prav, pa pozabi plačat nekaj mesecev elektriko boš pa ostal še brez elektrike. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Za lažje plačevanje je Telekom Slovenije uvedel elektronsko plačevanje položnic preko izbrane banke. Več informacij o e-plačevanju si lahko preberete na spletnem naslovu http://www.siol.net/spletne_storitve/e_racun.aspx . Račun v obliki PDF dokumenta pa si je možno ogledati na servisni strani pod možnostjo MOJ PROFIL - PREGLED RAČUNOV. Nastavitve glede pošiljanja ( naslov prejemnika, oblika dokumenta, elektronski naslov prejemanja ) pa si lahko nastavite na servisni strani pod MOJ PROFIL - NASLOV IN PREJEM RAČUNA. Za dodatne informacije pa lahko pokličete na 080 8000 ali pišete na info@telekom.si. |
||
|
|
||
|
![]()
drgač obstajajo trajniki pa maš mir....
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Katarina ti je napisana najboljši predlog. Če imaš NLB Klik ali Abanet si naroči e-račun čez banko. Račun te tako pričaka lepo v banki, še vedno pa - če nimaš tudi trajnika - ga sam potrdiš oz. plačaš.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
blokiran, račun |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Servisne trani, račun, ... izpad zaradi pretrganja kabla | zpz | O storitvah | 2 | 11.08.2009 10:16 |
skupni račun | listek | O storitvah | 0 | 21.10.2008 14:14 |
račun | damjankunc | Gospodarstvo | 6 | 10.04.2008 14:17 |
Blokiran račun | nsignific | Tehnična pomoč | 0 | 27.11.2007 10:57 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:56.