|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
živjo
zadnje časa boxs izgublja povezavo z daljincem, konstantno ga resetiram, ko komaj vzpostavi povezavo z daljincem, dela 3-5 sekund in ponovno crkne....in to se zadnje tedene ponavlja non stop... kaj bi bil lahko vzrok? hvala |
|
|
|
||
|
![]()
baterije bo treba zamenjat.
|
|
|
|
||
|
![]()
oboje nesi v telekom center da bojo preverili
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp Črt |
||
|
|
||
|
![]()
živjo
sem pogledal kaj piše na boxu-Netgem Netbox 8200-2TC-320, to je dejansko Box, če se ne motim...daljinec je pa original, ki je bil priložen...je pa IR baterije zamenjane... ne vem več kaj nardit... |
|
|
|
||
|
![]()
Na spodnji strani BOXa je tipka v obliki konice prsta. Prosim, da jo držite medtem, ko ste pozorni na lučko na sprednji strani. Utripniti mora dvakrat, nato tipko spustite. Pojavil se bo čarovnik za uparitev daljinca. Pri tem BOXu je tako, da je treba daljinec upariti vsaklič, ko izgubi povezavo z BOXom. Ko so slabe baterije, je to treba ponavljati pogosto, sedaj z novimi baterijami, boste morali to narediti samo enkrat.
Lp Črt |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
zdej za enkrat deluje...
|
|
|
|
||
|
![]()
To se je meni dogajalo, pa ni pomagalo popolnoma ničesar enkrat je čist crknil, potem sem pa univerzalnega naročil ta pa dela normalno...
|
|
|
|
||
|
![]()
ogled nazaj ne delaaaa in tud pri sosedih isto... napaka ???
|
|
|
![]() |
Značke |
box, boxu, brenči, center, glasno, hdd, isto, media, prikazovanje, signala, siol, slika, tehnične, težave, tudi, vaš, vedno, zunanji disk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 07:48 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 21:34 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 12:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:47.