|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Sem pomislil točno na to, da bo odgovor v stilu "zamenjajte BOX za NEO".
|
|
|
|
||
|
![]()
Ni panike če pridejo dva brezplačno zamenjat.
Ne pa da dolgoletne naročnike olupijo za 30eur po kosu. Račun ne bo pa nič nižji, če smo en teden, ali dva brez ene funkcionalnosti. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Prijavo v Youtube aplikacijo ste dokončno ukinili? Na Box S (N7800) ni na voljo že nekaj tednov.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne, na BOXih se v Youtube aplikacijo ni več moč prijaviti.
Lp Črt |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Po resetiranju boxa mi delajo samo programi preko antene pri vseh drugih napiše neveljavna številka
Programa. |
|
|
|
||
|
![]()
Lp zanima me zakaj siol novice za nazaj ne deluje in to od včeraj. Obenem pa tudi nadaljevanka Ena žlahtna štorija isto ne deluje od včeraj...
|
|
|
|
||
|
![]()
pri ogledu za nazaj manjkajo na precej programih koncec filmov in nanizank/risank ter začetek novega programa (recimo novega filma). manjka celoten konec in potem ko pritisnem ok tudi manjka začetek naslednjega programa/filma/nanizanke. to težavo sem zaenkrat opazil pri Planet, Kanal A in NickToons. Predvidevam, da manjkajo tudi oglasi med dvema programoma. enostavno se precejšen del ogleda preskoči. je to znana težava? ali kdo to sploh preverja in testira?
|
|
|
|
||
|
![]()
@mobil11 se opravičujemo za pozni odgovor. Za pojav omenjeneg ane nekaterih komunikatorjih BOX smo beležili sistemsko težavo, ki pa je bila že odpravljena. Če še beležite težavo me, prosim, obvestite z naročniškimi podatki na ZS.
@zoran4 opisano je povezano z zgoraj opisano težavo, ki je že bila odpravljena. Če imate še vedno težave mi na ZS, prosim, sporočite vaše naročniške podatke. @sigreol prosim, če mi na ZS sporočite vaše naročniške podatke in nekaj točnih primerov oddaj, kjer ste težavo opazili. Sporočite program, naslov, točni čas in datum oddaje za katero se konec oddaje ni nadaljeval v naslednjem posnetku. LP Sandi |
|
|
![]() |
Značke |
box, boxu, brenči, center, glasno, hdd, isto, media, prikazovanje, signala, siol, slika, tehnične, težave, tudi, vaš, vedno, zunanji disk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 07:48 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 21:34 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 12:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:08.