|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ravnokar sm se loginau, ni bilo problemou z loginom, chat in launcher sta delala uredu, in sm naredu lobby brez problema. Sel v practice mode, in sm meu 0 packet loss, 10min u practice mode. Ping nekje 58ms, verjetno bi se ping zmanjsal ce restartam router.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni se je stanje izbolšalo samo še zmeraj ni OK. Client še zmeraj občasno ne dela in packet lossi so še zmeraj prisotni vendar v manjših količinah !
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pred par ur (8-9) je delalo vredu, zdej pa mi spet niti ne authenticata login...
Edit: Me je klical telekom, sm stestiral ravnokar in use dela uredu na EUW, login, chat, profile, loot, nic packet loss u game etc... Rabim nekoga da ztestira na EUNE da smo sigurni da je routing popravljen, sm naredu post na boards tako da zdej vidimo. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
hvala za potrditev delovanja, obvestili bomo tudi razvijalce igrice. Če ima kakšen uporabnik še vedno težave z packet loss, odgovorite v to temo, skupaj z tracert ukazom. Lep pozdrav, Marcel |
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo,
Mene zanima, ali je to skupinska napaka ali napaka pri posamezniku?. Glede na post osebe Xahej naj bi bila težava odpravljena. Sem testiral prijavo na LOL. in še vedno potrebuje ogromno časa za povezavo do clienta ali pa sploh ne poveže in moram ponoviti prijavo. Igre še nisem preizkusil, ker sem domov povezan prek TeamViewerja. (Bom testiral ko bom doma) Z "packet loss" že prej nisem imel težav. Težavo mi je povzročal lagg pri normalen pingu in FPS-ju. Če je komu kaj znano naj me prosim kontaktira. Hvala za pomoč. Prilagam še moj tracert za EUW: 185.40.65.1 in 162.249.72.1 https://pastebin.com/9ASjf8Uj |
|
|
|
||
|
![]()
Nič še vedno imam isti problem... LoL noče loginat, hočem practice tool it in mi pride "Trying to reconnect". In moj internetni ping (Telekom Slovenije) še vedno visok!!!
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kot sem že povedal sedaj storitev "dela" ampak pogosto "crkne" za nekaj časa. V sami igri je bolše kot prej ampak packet loss je še zmeraj prisoten !
novi tracerouti : https://pastebin.com/Lz26aBiD |
|
|
|
||
|
![]()
Z razvijalci igrice smo bili že v kontaktu. Sedaj je že znano, da packet loss nastane na strani njihovega strežnika. Če se težave še vedno pojavijo vedite, da smo še v kontaktu z njimi in bomo poskusili to rešiti. Razvijalci igrice pa spremljajo tudi to temo na našem forumu.
Lp Mitja |
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj zvečer sem se še lahko prijavljal v client, danes to ni mogoče. Spet traja okoli 2 minuti, da se prijavim in potem je client neodziven
|
|
|
![]() |
Značke |
games, internet, povezava, povezavo, prekinja, riot, samo, serverje, telekom, telekomu, težava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prekinja internet povezavo | alkoalko | Tehnična pomoč | 3 | 19.07.2009 15:00 |
Prekinja povezavo...in zanimivost.. | Nigh | Tehnična pomoč | 8 | 26.12.2008 15:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:02.