|
||
|
![]()
Kaže, da sem mal nesposoben ...pred leti sem na TV gledal Tv film s Felicity Hufman, ki ga sedaj nikakor ne najdem med njenimi filmi na imdb (mogoče kaj spregledal) plis help.
Felicity je bila sodnica, ki je zašila nekega tipa, vendar je šlo za namještalko, saj so jo kot kokainsko odvisnico izsiljevali in je morala tako odsoditi. Leta kasneje pride do stika med njo (takrat je že odstavljena sodnica in dela v enem coffe shopu as far as I remember) in tem obsojenim tipom in skupaj gresta odkopavat star primer in ...no, mata zraven še kaj za početi itak ... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Je komu jasno kje bi dobil sledeče filme ?
Pa ne omenjat kakega emule, pa dc++ pa teh zadev. Youngest godfather(1999) West new york(1996) Mafioso:the father, the son(2004) Witness to the mob(1998) - Tegale iščem že okoli 2 lete, če ne več. Boss of bosses This thing of ours(2005) Gotti(1996) Bollit(1968) |
|
|
|
||
|
![]()
Odgovor za bruderja ... To bo zlo verjetno Reversible Errors.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Bullita mislim da sem videl v enemu kompletu McQueenovih filmov v Big Bangu. Saj nekaj časa nazaj so ga prodajali tudi posamezno, ampak dvomim, da se ga da še kje dobiti. Drugače pa ima Amazon večino teh filmov na zalogi.
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
mi kdo lahko priporoči nekaj novejših filmov (star največ kake 2 leti prlbližno, čim bolj nov je tem boljš) sj ni važno da so nevem kake uspešnice, sam da ni neko sranje...
zvrst naj bo kaka komedija, al pa kej bol napetega, grozljivka, znanstvena fantastika itd... nikakor ne kaka kriminalka al pa kaka klasična akcija, kjer se ceu film brez ****a pobijajo in na koncu ustavjo bombo 3s pred koncem ( pa še to bolj poredko ponavad niti 3 sekunde ne ostane) pa tut kakih pocukranih filmou al pa dram ne rabim.... hvala za pomoč lp |
|
|
|
||
|
![]()
El Laberinto del fauno, The Mist, Children of Men, Sunshine, Cars, Get Smart hvalijo, če se ti zdi uro in pol absurdnega spakovanja zabavno potem lahko tudi Mr. Bean's Holiday etc. Meni osebno sta bila všeč tudi Planet Terror in Shoot Em' Up, ki sta kup brezglave akcije spremenila skoraj v umetnost.
![]() Btw, a se ne bi bilo bolj pametno držati tistega; starejše je, boljše je? Se mi zdi, da se pri filmih bolje obnese. |
|
|
|
||
|
![]()
hjah... starejše je večkrat je videno...
velik gledam filme, res... tk da novih nism še vseh vidu, starih pa ni velik takih, da jih nebi... sploh dobrih... |
|
|
|
||
|
![]()
Evo mojega prvega vpisu na forumu. Lep pozdrav vsem siolovcem, od katerih prosim za pomoč pri enem vprašanju:
Pripadam generaciji, ki je še v stari Yugi občasno obiskovala Kino Sloga (1975-1984). Za tiste mlajše naj zgolj pojasnim, da je bil to eden izmed prvih kinov, ki so predvajala filme erotične vsebine. Naj po spominu naštejem le nekaj od njih: - Zgodba o gospodični O - Mazurka v postelji, - Strasti, - Cesrastvo čutil, - Vroče noči Josefine Mutzenbacher, - Šampanjec za zajtrk, - Desert s smetano. Zanima me kje bi se še dalo dobiti te filme oziroma ali jih mogoče izposoja še kakšna videoteka. Za vsak odgovor ali namig bi vam bil zelo hvaležen. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
mogoče veš originalen naslov fila Strasti? http://www.imdb.com/name/nm0898606/ Hvala |
||
|
Značke |
filma, informacije, iščem, pomoč, pripombe, prosim, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:15.