|
Kultura in literarni kotiček prireditve, dosežki, novosti, knjige, pesmi, literatura ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
<h6> lepe ženske so kot ustvarjene za moške brez domišljije ...</h6> |
||
|
|
||
|
![]()
men je bla od churchilla ful vsec...sploh pa o seb pise, kot da je bil mal zabit (sploh v otrostvu)
![]() ![]() Sköt dig själv och skit i andra. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
No, evo ena, ki je všeč Lady.
Jst priznam, da bolj redko berem avtobiografije ali biografije, zato se niti ne bom trudila zdej na silo najti eno (samo zato, da baje dokažem nekaj), ki ustreza temu, da ima človek dejansko nekaj za povedati, ne pa samo oglaševati svojo lastno pomembnost. Ampak vseeno sem čisto prepričana, da take knjige obstajajo. Sem pa ravno danes pomislila, da bi z veseljem brala biografijo, še najraje avtobiografijo od Jessice Lange, ker se mi je zdela zelo zanimiva že samo v enem kratkem prispevku na zadnji strani današnjega Dela in ima pomoje še dosti stvari za povedati, ki bi se meni zdele zanimive. ---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Po drugi strani pa: ce pises za zasluzek - zakaj raje ne pises v anglescini (aha: pogoj za uspeh je tu se - imeti dovolj denarja za menedzerja, mogoce seksapilnost in se kaj drugega.) |
||
|
|
||
|
![]()
če se bo splačal, al pa če se ne bo. vse je odvisno, kako je knjiga napisana. če bo pritegnila bralca-e, se mi zdi, da je že delen uspeh. nemoreš mislit, da bo knjiga vsem všeč. če je vsaj enemu --> da vsaj eden razume, kaj želiš povedat, mu je všeč koncept. potem si verjetno že dosegel-la svoje. itak če bo dobra, jo bodo prvedli še v druge jezike.
glede Dese M. pa mislim, da je uspeh doživela zato, ker je pisala knjige za mladino, z mladinsko tematiko, in to na pravi način. sicer sem takrat, ko je prišla prva knjiga ven, spadal med "cilno publiko" me njene knjige nikol niso zanimale. ostali novodobni slovenski "ustvarjalci" pa se le steška primerjajo z svetom (razen mogoče Vesna Milek, slednja ima smisel za pisanje,članki in knjiga, potem Bartol čeprav nisem še prebral Alamuta, pa še nekaj se jih najde). zato mislim, da bi morali čim več knjig napisat, od čim več različnih pisateljev. ne pa sponzorirat ene in iste, ki nč dobrega ne napišejo. tut sam sem pomislil, da bi napisal knjig, čeprav sem še precej mlad (in ne mislim avtobiogarfije ![]() ![]() ![]() zato ![]() ![]() ![]() ![]() ************************ Nove ideje rabijo svoj prostor |
|
|
|
||
|
![]()
če smo že pri biografijah... prebral sem biografijo o Katarini Veliki in mi je bila kar všeč. Pa tud mal posteljnih dogodivščin je opisanih.
|
|
|
|
||
|
![]()
O Castor, vidim da si končno spregledal in ugotovil, da je Marlon edini pravi.
![]() ![]() ---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Skratka: do kod naj segajo naša obzorja? Do Milekove ali do Jančarja? Do Bartolovega Alamuta ali Bartolovega Krassowitza? |
||
|
Značke |
knjige, pisanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:14.