|
||
|
![]()
Aha, zdaj pa zastopim...
Kao... ![]() ![]() ![]() No, ko se srečam z naslednjim problemom, pa se slišimo. Hvala še enkrat in lep dan ... Valentina |
|
|
|
||
|
![]()
to glih ni najboljša rešitev.
Težavo vidim drugje. SiOLovi DNS strežniki povzročajo tu pa tam takšna sranja. Sem testiral in opazil da tudi meni dela podobne težave. Kako se se tega izognil. Preprosto sem uporabil dns strežnike Arnesa in vse dela bp. Tak da ni glih 100% težava na strani uporabnika. Ravno v tem trenutku težava s stranjo sl.openoffice.org. Siolovi dns ne pridejo do strani, Arnesovi brez problema. |
|
|
|
||
|
![]()
ob 14:33 omenjeno stran odprejo(sl.openoffice.org) normalno?
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdej odpre takoj.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz imam težave z odpiranjem ene strani in sicer www.basketsim.com. Napiše mi Server not found
Firefox can't find the server at www.basketsim.com. Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of www.example.com If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. Če bi mi kdo znal pomagati bi mu bil zelo hvaležen. |
|
|
|
||
|
![]()
ni videti da bi bila domena kam usmerjena, zakupljena pa je...
http://network-tools.com/default.asp...=basketsim.com Retrieving DNS records for basketsim.com... DNS servers ns.ntihosting.com [128.121.4.3] ns2.ntihosting.com [128.121.4.4] Query for DNS records for basketsim.com failed: Timed out |
|
|
|
||
|
![]()
kaj naj naredim,
|
|
|
|
||
|
![]()
nič, ker stran ne obstaja
|
|
|
|
||
|
![]()
kako da ne če mi je še 2 dni nazaj delala
|
|
|
|
||
|
![]()
ne vem mudel, nism jst pejđa postavlju
|
|
|
![]() |
Značke |
edino, odpre, strani, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
[moja] Šola oblikovanja spletnih strani | dragos | Računalništvo in internet | 333 | 13.08.2014 13:40 |
objava ni na prvi strani blogos-a | pikec85 | Blogi | 4 | 05.11.2007 21:03 |
Nedostopnost strani | marjan jerman | Tehnična pomoč | 4 | 18.04.2007 11:05 |
Ne Odpira Strani! | ... | Tehnična pomoč | 1 | 28.12.2006 20:04 |
Vrstni red strani | albreht1 | Blogi | 0 | 25.09.2006 18:49 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:14.