|
SiOL telefonija Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL telefoniji... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
sicer sem s strani telekoma že dobil po reklamaciji odgovor, da pri njih vse štima vendar še vedno ne vem od kje so omenjene zadeve obračunane. Zakupljen imam paket modri kjer v slovenska omrežja le ta vsebuje neomejene pogovore zato me zanima (prilagam prilogo) zakaj so recimo v A1, Telemach itd.. zadeve obračunane ? Problem ni, da ne bi verjel Telekomu da vse štima, problem je ker me zanima od česa saj številke ne uporabljam jaz. https://imgur.com/vvmBNLK Hvala! |
|
|
|
||
|
![]()
Saj imaš potem še stolpec "popustom" kjer so same nule ane?
|
|
|
|
||
|
![]()
Vsakič znova me preseneti dejstvo, da so ljudje funkcionalno popolnoma nepismeni. Če bi pogledal račun, bi zelo dobro videl, da pri drugem stolpcu piše "količina", takoj pri naslednjem pa "zaračunana količina", kjer je povsod navedeno, da nisi porabil niti sekunde. Enako je na koncu stolpec, kjer piše "znesek s popustom brez DDV" in tudi tam ti je predstavljeno, da ne plačaš niti centa. Neverjetno.
|
|
|
![]() |
Značke |
obračunano, tole |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
dvig hitrosti iz 20/20 na 60/60 | howrude1 | O storitvah | 7 | 23.05.2011 18:03 |
Bo tole delovalo (wifi)? | rambslo | Tehnična pomoč | 1 | 14.11.2009 15:09 |
pomoč, učim se ... | St.Jimmy | Izobraževanje in šola | 86 | 25.04.2008 20:56 |
zakaj mi javi tole? | niaeva | Računalništvo in internet | 3 | 19.01.2008 18:03 |
Kaj je tole naredil Podobnik? | Mad Gandhi | Slovenija | 115 | 30.03.2007 12:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:08.