|
||||
|
![]()
Muči me ena zadeva.
Pred skoraj dvemi leti, 22.9.05, sem si omislila Modri ADSL in podpisala pogodbo za dve leti. Modem v garanciji že lep čas ni več. Pred nekaj tedni pa je bilo v našem kraju več izpadov elektrike, ki so poškodovali več modemov in med njimi tudi mojega. En teden sem čakala, da so blagovolili poslati nekoga in g. Telekomovec je seveda ugotovil da je modem skurjen. Kaj narediti? Baje moram kupiti novega. Ker so mi ob podpisu pogodbe rekli, da bo modem v moji lasti komaj ob preteku pogodbe, se mi je to zdelo malo čudno in sem pisala še na Siol... dobila sem sledeč odgovor... Citat:
Citat:
|
|||
|
|
||
|
![]()
če imaš modem Ganymade, Sagem f@st ali pa Sinope moraš v primeru okvare (če ni več v garanciji) sama poskrbet (plačat servis ali pa nakup novega).
Maš pa možnost, da preideš na Telekomovo shemo, kjer modem spet postane last telekoma in ti ga bojo oni zamenjal. http://moj.siol.net/narocilo |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Združitev Siol/TS je prinesla tudi dobro novo ponudbo. V vsakem primeru - tudi v primeru okvare modema - lahko naročnik kljub vezavam - brezplačno preide na nov naročniški paket za internet (ki je stroškovno enak obstoječemu), modem (delujoč ali ne) pa TS odkupi za 5 € in preide v TS last. Prehod na nov paket je brezplačen. Kakšno informacijo več pa lahko najdete tudi na:
- http://storitve.siol.net/ ali - 080 1000, izbira 1 ali 2. |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala vsem za odgovore!
|
|
|
![]() |
Značke |
imam, modem, pravico, zamenjave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Cigav je modem po 2eh letih? | mckeky | O storitvah | 44 | 21.02.2009 14:25 |
prižgem pc se mi resetira modem | fazan | Tehnična pomoč | 0 | 01.03.2007 14:02 |
Sagem modem težave | firewire | Tehnična pomoč | 5 | 27.02.2007 19:09 |
Sagem modem in analogni telefon težave | dualband | Tehnična pomoč | 7 | 03.01.2007 12:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:51.