|
||
|
![]()
Kje so cajti, ko bi ribica sama naklepala tri strani komentarjev, da ne govorimo o popki, pojznci itd itd
![]() ![]() Drgač pa: Super za Quartissimo, pa še kajla slovensko-hrčkastemu hate razpoloženju ![]() Fajn: Draščkova zna pet, sej to vemo, čeprav komad sam po sebi ni ravno neka znanost ![]() Not so bad: Omar zna ...samo ni imel komada, je imel že res veliko boljših ...nič ni ostalo v spominu, samo to, da ni bil tolk slab ehh ![]() Srednja žalost: Vse ostalo, na čelu z "kao" moralno zmagovalko Mančko in Lango, ki ni vredna ene dobre note pravih ciganov al pa trubačev ...poceni turbo folk zabava za podalpske slovenčke, podobno kot Karmencita in druge bejbike, Sramota za kao rock: Nexys - fantje in punca, ne furat kao nekega metal stila, ker ko boste odprli gobčke, vas bo kak fan Children of Bodom čapnu po betici, šminkerji preoblečeni, fuj! Nepotrebna prikolica: men je drgač tkole Alya kar kul, punca nekaj fura in pač ...samo zakaj je tega hropca vlekla na oder mi pa še dons ni ajsno ![]() Infantilna debilana Inc.: Čuki običajno zabavajo 5-8letnike, ki grejo na morje ali švist-švist okoli ovinka ...prav tako imajo nekaj publike med gojenci posebnih zavodov, kjer se povprečni IQ ne dvigne nad številko čevljev poslanca SDS ... nateg, da bodo s tako pobebavljeno ringarajo prišli kam dalj kot do Vrtca Otona Župančiča je pa tudi malo bosa ... Popuš leta: Đani Rijavec je obvisel v polfinalu, v vmesnem času, ko se je ukvarjal z reševanjem vesolja, je pozabu pet, se je pozabu premikat ...samo belih golobov ni imel v rokavu, vse ostalo je bil podn podna Popuš finala: Bjonde (ježešna no, punce so za posebno šolo) in Brigitka (wernerjevi umotvori in rime na "i" ter liga-briga niso palili) ...vsi skupaj so delali pravo propagando za glupavost svetlolask ... ih ![]() Men je blo dons tole prek neta prav kul in zabavno ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Res, kje so časi, ko smo par strani šinfanja na minuto natipkal
![]() Monsti, voditelja si pozabil obrat ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ker ... Ker ...kot dobro veš
![]() ![]() Kaj pa kej o Polesu ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Priznam, da nisem vsega gledala - ampak vse tisto, kar sem slišala, do kolen ne seže tej, ki je zmagala.
Bravo. Letos bom ponosna na naše, ko bodo na evroviziji ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Meni je bil Omar še kar znosen. Tko, zna pet, besedilo tudi ni umobolno, pa za pogledat je. Od daleč seveda.
|
|
|
|
||
|
![]()
Šit, spet nisem gledal
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
jaz pa sem, (skoraj) celo. in boljše, da se voditeljev ne komentira. en cel večer me je bilo sram, da sem baba.
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Pesmi so bile po večini podpovprečne, ene par jih je blo povprečnih. Zmagovalna pesem bi bila super, če se ne bi tista ženska vmes drla kot sraka... Vse pokvari. |
||
|
|
||
|
![]()
jaz ne vem.. (nočm vedet) kdo tem našim voditeljem piše scenarije... zdej ko je minla ema (in so romi obogatili mobitelov proračun) lahk mirno sedemo v kot in paočakamo na naslednje umotvore na viktorjih.. al nas pa mogoče še čaka kakšna mučna predsava prej??
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
ema |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:00.