|
||
|
![]()
Sicer sem podobno vprašanje zastavil v drugi temi,a bom poskusil malo drugače zastaviti vprašanje.
Naročil sem priklop TRIO paket,s povezavo za 3 televizorje.En komunikator dobim od siola,druga dva bi si sposodil od prijatelja ki je šel od siola na kabelske pakete.Potem pa bi si kupil še druga dva komunikatorja,seveda ko bi videl da trije tvji,delujejo. Ali lahko stvar testiram še z Amino ,ali moram imeti Sagem-e za testiranje. In potem ko recimo da bi stvar delovala lahko kupim rabljene komunikatorje,ali moram kupit obvezno nove pri siolu. ? l.p. Cveto |
|
|
|
||
|
![]()
Lahko testiraš z aminotom in ni ti potrebno kupit novih komunikatorjev,na starih samo narediš reset pobrišeš piškotke in se prijaviš z svojim up imenom in geslom.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja hvala.Ker prijatelj mi lahko posodi dva aminota.Po forumu piše vse živo pa nisem vedel če to normalno deluje ali ne.
A ta komunikator ki ga bom vzel pri siol prinese tehnik ob priklopu,ali ga pošljejo.? l.p. Cveto |
|
|
|
||
|
![]()
V tvojem primeru bi ga moral prinest tehnik saj ti bo priklapljal modem,glede aminotov pa boš verjetno priklopljen na mpeg4 shemo tako da bi morala delovat.
|
|
|
|
||
|
![]()
No bi pa želel razjasniti še nekaj .
Se pravi da siol oddaja sedaj v mpeg 4? Pa amino podpira mpeg4 ali ne ? Ker nekateri pišejo da podpira,drugi pravijo da ne ... Kaj je sedaj resnica.? l.p. |
|
|
|
||
|
![]()
Siol oddaja oboje mpeg2 in 4 in aminoti še delujejo samo ne vem pa ali v mpeg2 ali mpeg4,to ti bo bolje razložil kak siol agent,ker če amino ne podpira mpeg4 in bodo tebe priklopili na mpeg4 potem nevem ali ti basta aminota delala ali ne.Saj boš pa tako ali tako videl ko boš priklopjen potem ti lahko izmerijo kolk tv jev boš lahko imel.
|
|
|
|
||
|
![]()
Saj za linijo sem se že dogovoril,da jo bodo odprli za 3 tv + 1M internet linija.
Potem bom pa videl če bodo trije tv normalno leteli ali ne. l.p. |
|
|
|
||
|
![]()
trije sagemi morjo bit da ti bo normalno letel, v primeru da boš priključil sagem + 2 aminota ti bo močno kockalo, samo sagem stb + 1 amino bo vredu. Moram pa opozoriti da je na aminotu samo osnovna shema
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če je modem sinhroniziran je treba le preverit na koliko. Vkolikor se je na željeni profil postavil bo zadeva špilalal.
Za 3 mpeg4 TV rabiš 9 mbps. + potrbno za net Zadevo enostavno stestiraš s PC... |
|
|
|
||
|
![]()
Na Aminotu je še vedno standardna shema.
|
|
|
![]() |
Značke |
drugi, komunikator, probo, tretji |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Drugi kanal siol tv,... | mveinhan | SiOL TV | 14 | 24.02.2020 03:10 |
Drugi komunikator | fujsinho | SiOL TV | 29 | 17.01.2010 11:36 |
Je drugi STB res nujno potreben? | HroSCeK | SiOL TV | 9 | 06.02.2007 23:34 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:47.