|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Neodvisna organizacija za primerjanje protivirusnih izdelkov AV-Comparatives (www.av-comparatives.org) je na podlagi serije testiranj od februarja do novembra 2006 razglasila NOD32 Antivirus za najboljšo protivirusno rešitev leta 2006. Svojo odličnost je NOD32 dokazal zlasti na področju proaktivne hevristične detekcije in hitrosti pregledovanja.
Obenem je NOD32 prejel že 41. nagrado organizacije Virus Bulletin za 100-odstotno odkrivanje virusov in tako še naprej trdno drži prednost pred vsemi konkurenčnimi protivirusnimi izdelki, saj je na testiranjih že 8 let trdno v vodstvu na področju zaznavanja virusov. |
|
|
|
||
|
![]()
Popolnoma zaslužena nagrada. NOD32 je res daaaleč najbolši program za viruse kar sem jih kdaj imel
|
|
|
|
||
|
![]()
tut sam sem izredno zadovoljen z njim...kater FW pa priporočate za zraven???
|
|
|
|
||
|
![]()
Mah.. js mam kr nawadnega od SP2... Kdo ti bo pa sew danes udirat v pc... no, mam pa se preko routerja tk da je se mal bol zihr.. Bolje je poskrbeti za anti spyware programe.
Ce pa se useeno odlocas za firewall pa mislim da je zone alarm prawa zadewa. |
|
|
|
||
|
![]()
Ma mislim, da je avast se najboljsi, saj vidis res, da deluje, saj marsikdaj kaj najde, cim gres na kaksno sumljivo stran, ker ne zazna le viruse, temvec tudi razne zlonamerne kode ali skripte in ne vem s kaj.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tvoje osebno mnenje je seveda popolnoma primerljivo z mnenjem organizacije, na katero se sklicuje mckeky
|
|
|
|
||
|
![]()
NOD in avast sta oba zelo dobra a-virusnika, s tem da Avast krepko več obremenjuje komp, ker ima tudi veliko več nastavitev.
|
|
|
|
||
|
![]()
hahaha...fw od sp2...haha...dej mi ip ce upas, pa bos vidu ka ti bo pomagal win fw
pa se komentar na noda: nod se zdi dober, ker tisti, ki ga uporabljate, pac nimate pojma kaj vam dela in ker vam nic ne dela in ker vi ne veste, da vam nic ne dela, se lahko nod se naprej dela da dela in vi ga boste se kr hvalili. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
leta, letošnjega, najboljši, nod32, protivirusnik |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:12.