|
SiOL Komunikator SiOL komunikator je programska oprema za neposredno sporočanje, ki vam omogoča komuniciranje s prijatelji ali poslovnimi partnerji, z uporabo tekstovnih sporočil, izmenjavo datotek ter IP telefonijo in video klici. Združljiv je z najpopularnejšimi sistemi za neposredno sporočanje, kot so MSN Messenger, Yahoo Messenger, Google talk, Jabber in AIM. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Oziroma SiK na USB kljucu!
http://schnapsi.blog.siol.net/2008/0...ogramu-phoner/ Mimogrede SiK (c) & (r) Schnapsi 2008. |
|
|
|
|||
|
![]()
Hmmm, tam si omenjal, da iLBC ne deluje na SiOL Komunikatorju. Moram te popraviti, meni deluje in je v določenih primerih celo prva izbira. Res je, da so mi pred časom, ko določenih!!! številk pri SiOLu nisem mogel klicati, nekaj šarili po profilu.
Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Meni tale iLBC deluje zelo smesno. Oba imava iLBC izbran kot prioriteten kodek. Ta me poklice. Izbere se ilBC in in pa G711 out (zakaj???), nic pa se ne slisi. Slisi se samo, ce je v obe smeri isti kodek. Zelo cudno. Po mojem voip.siol.net na novo (in napacno) prepise seznam kodekov in zato pride do neskladnosti.
|
|
|
![]() |
Značke |
mojster, mstick, naredi, sam, svoj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Naredi si svoj kviz | primozib | Računalništvo in internet | 2 | 26.03.2008 08:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:50.